Ahojte!
Levandule nie je nikdy dosť. Levanduľová vôňa je niečo, čoho sa nedá mať plné zuby. Príjemné ukľudňujúca bylina, ktorá je prítomná všade. Od čajov, cez kozmetiku až po vonné vrecúška do skríň. Ani o čajoch a ani o vonných vrecúškach si však dnes čítať nebudete. Miesto toho by som vám chcela ukázať mydlo, ktoré jednoducho potrebujete používať po náročnom, stresujúcom dni. Nie je nič príjemnejšie ako osprchovať sa niečím levanduľovým a cítiť, ako sa z vás negatívna energia a stres odplavujú preč. 😊

Levanduľové mydlo je jedno z tých, ktoré možno použiť nielen na celé telo, ale spokojne aj na tvár, ktorej neublíži. Vhodné je na každý typ pleti. Okrem iného ho viete využiť aj na holenie, kedže vytvára bohatú penu, ktorá šetrne umýva pokožku celého tela. Navyše tak robí bez podráždenia, vysušovania a začervenania. Pokožka je po použití čistá, pekne prevoňaná a hodvábne jemná na dotyk.
Vôňa je čistá, príjemná, jednoducho levanduľová. Nie je umelá, ale prirodzene krásna, nežná a upokojujúca. Práve vôňa levandule dokáže privodiť harmóniu a stratený pokoj, prináša sladké sny a relax. Ako som už spomínala, pri sprchovaní levanduľovým produktom vás opúšťa zlá, negatívna nálada a všetky myšlienky dokážete vypustiť z hlavy. Jednoducho nič viac, ako relax.
Na produkte sa mi okrem iného páči aj to, že je zabalené len do papierového sáčku a samotné mydlo je obalené papierom s nápisom. Takto zabalené mydlá ma vždy dokážu príjemne potešiť. Jednak ich balenie neznečisťuje prírodu a na druhú stranu papier dokážete zrecyklovať, poprípade spáliť. Levanduľové mydlo sa tým pádom predáva „nahé“, ak nerátame sáčok v ktorom je zabalené.
Mydlo je vyrábané ručne a svedčí o tom aj fakt, že môžete spozorovať na mydle otlačky prstov, ktoré sa na mydle nachádzajú. Ručnú prácu, resp. hand – made výrobky si veľmi vážim, pretože ľudia, ktorí to vyrábajú, do toho vskutku dávajú kúsok samého seba.
Zloženie: olivový olej, kokosový olej, palmový olej, ricínový olej, mandľový olej, levanduľová silica, farbivo CI42090 (E133 – žiarivá modrá). Ako môžete vidieť, produkt neobsahuje nič živočíšne a je vhodný aj pre vegánov! 😇
Máte radi vôňu levandule? 😇