Ahojte!
Poznáte ten pocit, keď máte mastnú pleť a zohnať krém, po ktorom by ste sa neleskli ako disko-guľa je pre vás priam nemožné? Takýto pocit totiž ja veľmi dobre poznám. Vyskúšala som x krémov, avšak často krát sa stane, že vyhovujú mojej pleti len na istý čas. To znamená, že krémy stále obmieňam a stále sa dookola snažím nájsť nejaký, ktorý by som mohla používať aj o mesiac, bez toho, aby mi začal na pleti prekážať. Našťastie som našla krém, teda presnejšie gél na pleť, ktorý mi vyhovuje natoľko, že by som nemala problém zadovážiť si ho znovu a zostať pri ňom. Neviem si ho vynachváliť a verím, že aj ostatným slečnám pomôže s mastnou pleťou.

Prečo tento krém tak veľmi zbožňujem? Rýchlo sa vsiakne do pokožky bez toho, aby ostala mastná alebo lepkavá. Hneď po nanesení je pleť krásna matná. Neviem ani definovať to, ako veľmi som bola prekvapená a zároveň šťastná z toho, že sa konečne nelesknem. Veľa krémov mi vyhovovalo, avšak zväčša len na pár týždňové použitie. Neviem, čím je tento krém obzvláštený, avšak myslím si, že najmä jeho gélová konzistencia je jeho pozlátkom, ktoré mi pomohlo s mastnou pleťou. Okrem toho dokázal aj zredukovať niektoré mierne vyrážky na pleti, kedže kém svojou ľahkou konzistenciou vôbec nezaťažuje pleť a v žiadnom prípade neupcháva póry.
Veľké plus zohráva pre mňa v tomto výrobku aj fakt, že tento pleťový krém obsahuje SPF 10, ktorý by mal byť rozhodne v každom kréme. SPF netreba podceňovať dokonca ani v zime, kedy je tiež dôležitý. Okrem toho obsahuje krém aj arganový olej, termálnu sírnu vodu a bio extrakty z vŕbovky (redukujú tvorbu kožného mazu). Krém má zaručiť redukciu začervenania pleti a v tomto musím taktiež súhlasiť. Po dennom používaní je pleť čistejšia a žiarivejšia. Krém používam aj ako denný krém, avšak aj na noc. Pleť je vďaka tomuto krému hydratovaná, pevnejšia a najmä nie je príliš mastná. Doslova žiari. A ja žiarim spolu s ňou, kedže som našla konečne produkt, ktorý mi tak veľmi vyhovuje. Balenie 50ml, čo mne osobne úplne vyhovuje. Ubúda z neho naozaj málinko, resp. mám pocit, že z neho neubúda vôbec. Balenie je ľahučké, prehľadné (vidíte, koľko vám ešte ostáva krémiku) a navyše praktické, kedže krém steká dole.
Vôňa je jemná, ovocne – kvetinová, avšak mne príde trochu staromódna. Celkovo mám najradšej na pleti niečo poriadne svieže, citrusové. Jeho účinky ma však prekvapili a naozaj som veľmi spokojná, aj napriek (menej dobrej) vôni.

Aký je váš obľúbený pleťový krém? 😊