Počuli ste už niekedy o značke Mylo? Že nie? Tak ja vám dnes predstavím dva produkty od tejto obdivuhodnej značky.
Na začiatok by som vám však chcela napísať pár zaujímavosti o výrobkoch od tejto značky. Určite treba podotknúť, že až 99% ingrediencií je rastlinného pôvodu, čiže výrobky sú v BIO kvalite. Ba dokonca sušené kvietky levandule a nechtíka pochádzajú priamo zo záhradky majiteľky značky. Mylo je taktiež veľmi šetrný k prírode a preto sú obaly zo skla alebo z recyklovaného papiera. To však stále nie je všetko. Výrobky sú vyrábané ručne!
Značka vám ponúka naozaj kvalitný sortiment a to nie len pre dámy, ale aj pre pánov a dokonca aj pre našich štvornohých miláčikov! No nie je to úžasne? ☺

Z tejto nádhernej stránky mi prišli dva perfektné produkty. Prvý produkt, ktorý som si našla v balíčku bol produkt Nohy bosé, ktorý som už mala dlhšie vyhliadnutý. Druhý produkt, ktorý som si našla v balíčku bol produkt Trojruža, ktorý má nezameniteľnú vôňu. Obe produkty ma však na prvý pohľad upútali svojím zaujímavým a elegantným balením v sklenených nádobkách. Jedine vrchnáčik je plastový. ☺
NOHY BOSÉ
Môj malinký sen bol, že raz budem vlastniť tento krémik. A zadarilo sa.
Krém je spojením levandule a čajovníka. Čajovník austrálsky pôsobí antibakteriálne a antisepticky, čiže na nohy je tento krém ako stavaný. Levanduľa pre zmenu upokojuje pokožku a zanecháva ju v jemnej a nevtieravej vôni.
 
Balzám na suché nôžky je najlepšie používať večer, kedy ma dostatok času na vstrebávanie sa do pokožky. Odkedy používam tento krém, musím sa priznať, že naozaj mi výrazne pomohol. Kedysi som mala naozaj veľmi suché chodidlá a občas to neboli len chodidlá ale celá stupaj nohy. Určite to aspoň väčšina z vás pozná. Odkedy som však začala používať tento balzám, moje nôžky sú ako v bavlnke. Nielenže zmenu vidím, dokonca ju aj cítim.
Jemnejšej pokožke pomáha bambucké maslo, avokádový olej a včelí vosk, ktorý nájdete v zložení.
Balzám má nádhernú bylinkovú vôňu a konzistencia je balzamovitá, hutná a prehnane nemastí. Vhodný je najmä pre tie, ktoré majú také suché nôžky ako napríklad ja. Vyskúšať tento balzám môžu smelo aj páni. ☺
TROJRUŽA
Opäť dizajn nesklamal ani pri tomto úžasnom kréme Trojruža. Krásny, jednoduchý a elegantný obal, ktorý vám urobí radosť už na prvý pohľad.
Krémik sa dá použiť na celé telo. Poradí si aj so suchšími miestami na tele, ako sú napríklad lakte. Na prvé otvorenie som sa naozaj zamilovala do tejto príjemnej vône a samotného vzhľadu produktu.

V zložení nájdete okrem bambuckého masla aj kokosový a jojobový olej alebo kakaové maslo. Názov trojruža je naozaj opodstatnený. Krém je príjemným spojením ruže, palmoruže a ružového dreva.
Konzistencia je veľmi tuhá. Má jemnú nažltlú farbu a príjemnú relaxačnú vôňu. Kedže konzistencia je tuhá, tak teplom pokožky sa ihneď rozohreje a stane sa takým akoby olejčekom na tvár, ktorý sa príjemne rozotiera. Stačí si ho dať na pleť málo, aby pleť nepôsobila príliš mastne. Ak si ho dáte menej, pekne sa vám začne vstrebávať do pokožky a zanechá vám na pleti príjemný pocit. Pleť je voňavá, jemná a krásna.

Aby toho nebolo málo..
Značka Mylo ma naozaj uchvátila a tak som sa rozhodla napísať vám pár ďalších produktov od tejto skvelej značky, ktoré by som taktiež rada vyskúšala.
Prebudenie – Sérum na normálnu a unavenú pleť.
OH LA LA – Krém na celé telo s vanilkou a levanduľou
Čistá pazuška – Jemný krémový dezedorant bez sódy bikarbóny
Na labky – Krém na labky pre našich štvornohých priateľov

Máte skúsenosti s touto značkou alebo priamo s týmito produktami? ☺