Dnes mám článok prevažne pre milovníčky balzámov na pery. Ak by som si mala vybrať produkt z kozmetiky, ktorý používam každý deň, tak by to bol rozhodne balzám na pery. Preto som si nemohla nechať uniknúť ani unikátne balzámy od Crazy Rumors.

Balzám na pery od značky Crazy Rumors si určite zamilujete. A to hneď z niekoľkých dôvodov:
  • Sú 100% prírodné, čiže BIO.
  • Vyrábajú sa z najlepších ingrediencií ako napríklad bambucké maslo a jojobový olej. Vďaka tomu zabezpečujú dokonalú hydratáciu.
  • Čo je pre mňa jedna z najdôležitejších vecí – výrobky nie sú testované na zvieratkách!
  • Na výber je v ponuke viac ako 40 voňavých príchutí.
  • Obsahujú stéviu, lahodné prírodné príchute a esenciálne oleje pre skvelú chuť.

Musím uznať, že tieto balzámy na pery sú naozaj veľmi dobre vymyslené. Voňajú naozaj neskutočne dobre a ak si náhodou oblíznete pery, nemusíte sa báť hnusnej a umelej príchuti v ústach.
Tento balzám je jeden z tých, ktoré sa určite oplatí mať. Skúste mu dať šancu, čo i len ho vyskúšať. Ja osobne mám balzám Pink Grapefruit Juice a musím uznať, že naozaj vonia ako skutočný ružový grep.

Na obale je taktiež vidieť, že balzám na zvieratkách testovaný nie je a je vegánsky.
Tieto balzámy sa vyrábajú v USA a majú 4,4 ml. Cena za takýto balzám je na e-shope odkiaľ ho mám ja 109kč, čo je v prepočte okolo štyri eurá. Zrejme sa chytáte teraz mnohí za hlavu, prečo dať toľko peňazí za balzám, no naozaj sa to oplatí. Za dobré sa predsa platí. ☺

Čo sa týka zloženia, pridávam sem ešte jednu fotku aby ste si naozaj boli istí, že zloženie je 100% prírodné.

Vyskúšali by ste takýto balzám aj za tú cenu? Čo na neho hovoríte? ☺