Slniečko nám už krásne pripeká a preto naše telo potrebuje viac starostlivosti. Treba piť dostatok tekutín, chrániť sa pred slnkom v tieni alebo pokrývkou hlavy, papať ľahko stráviteľné jedlá a samozrejme starať sa medzitým aj o svoju pokožku.
Aby som zvýšila starostlivosť o svoju pokožku, objednala som si medovú sadu z katalógu Oriflame, ktorá obsahovala hneď 3 výrobky. V sade sa nachádzal krém na ruky, krém na nohy a hojivý zázrak. Cena tejto sady bola len 3,49€ a tak som skutočne nevedela odolať. ☺


Krém na ruky
Rada by som začala niečím, čo myslím si, že každá z nás používa každý deň aj viac krát denne. Zvláčňujúci krém na ruky. Tento krém mi naozaj padol do oka ako prvý a kvôli nemu som sa rozhodla pre sadu. Mám rada medové vône, pokiaľ nie sú úplne silné, Zo začiatku som sa bála, že vôňa bude úplne silná medová a že sa to ani nebude dať vydržať, keď ho budem mať na rukách. Ale opak sa stal pravdou. Medová vôňa krému na ruky je naozaj jemná, decentná a naozaj dokonalá.
Krém má veľmi príjemnú konzistenciu a pri dotyku s kožou je príjemne mastný, čiže sa veľmi dobre rozotiera. Jemnú mastnotu beriem ja osobne ako plus, pretože si netreba stále natierať ruky. Stačí raz za 2-3 hodiny a máte vystarané. ☺

Krém na nohy
Tento krém sa stal už pri prvom dotyku s mojou kožou na nohách naozaj favoritom. Na nohách mám miestami veľmi suchú pokožku (najmä na pätách) a tento krém v tom naozaj exceloval.
Konzistencia krému na nohy je hustejšia, ale nie priveľmi mastná. Dobre sa rozotiera a naozaj sa skvelo vstrebáva. Nohy sú po používaní tohoto krému viac hydratované.
Vždy, keď idem spať, tak si rozotriem krém na nohy a ráno sa zobúdzam naozaj s veľkou zmenou, čo sa týka pät. Stačilo naozaj pár použití a tvrdá koža sa aspoň na nejaký čas stala minulosťou. Tento krém ma naozaj veľmi prekvapil a dovolím si tvrdiť, že pre mňa je to naozaj najlepší krém na nohy. Veľmi mi vyhovuje. A čo mi vyhovuje ešte viac je to, že balenie má až 150ml! Paráda!☺

Hojivý zázrak
Tento hojivý zázrak je v mojej malej zbierke už mojim tretím pokladom, ktorý vždy musím mať. Konkrétne tento je medový, ale mám aj čokoládový v hnedom obale a klasický v bledoružovom obale. Hojivé zázraky mám naozaj veľmi rada, pretože sú to takými všestrannými pomocníkmi. Pomáhajú pri popraskaných perách, hydratujú suchú pokožku, upokojujú a zjemňujú pokožku a koniec koncov má tento balzám naozaj všestranné využitie. Jeho vôňa je naozaj nádherne medová a každé ráno si k nemu musím pričuchnúť. Balzámy obsahuje včelí vosk a rastlinné oleje. Líšia sa od seba už len svojou vôňou.


Zaujal vás nejaký výrobok z tejto medovej sady? ☺