Ahojte!
Odmala mi mamina vravela, aby som si neobhrýzala nechty, pretože nechty sú vraj vizitkou človeka. Nikdy som tomu ako malá nerozumela, moje nechty mi zrejme chutili dostatočne na to, aby som s tým neprestala. Koniec koncov, mala som takmer pätnásť rokov, keď som sa zbavila tohto neestetického zvyku – obhrýzania nechtov. Na rovinu, myslím, že mnohí mali problém s tým prestaň, ak s tým začali už ako deti. Ešteže som začala chápať, čo mi mama vštepovala do hlavy prakticky niekoľko rokov. Nevravím, že nechty sú prvá zmienka na tele, ktorá vás upúta hneď, sú však niečím, čo si ľudia často všímajú. Verte mi. A takto som sa dostala aj ku produktu, o ktorom vám dnes napíšem niečo viac.
To, čo oči zaujme ako úplne prvé, je obal. Často sa rozhodujeme aj na základe obalu, či si daný výrobok zaobstaráme alebo nie. V tomto prípade bola voľba jasná, obal je totiž plechový, čo ma hneď upútalo. Plechové obaly mám veľmi rada, nakoľko sa dajú znovu a znovu použiť. Stačí ich len vypláchnuť. Ďalej závisí od vás, čo budete v obale prenášať alebo na čo vám bude slúžiť. Môžete v ňom napríklad nakupovať koreniny, nakoľko tento obal je skutočne maličký, má 15ml.

Balzam na nechty s bambuckým maslom obsahuje až štyri rôzne oleje, ktoré sú z hľadiska výživy nechtov vysoko prínosné. Vaše suché a poškodené nechty dokážu dať v priebehu mesiaca do poriadku. Záleží však od intenzity poškodenia. Spravidla by som však povedala, že do mesiaca uvidíte výsledky, ktoré budú skutočne viditeľné. Rovnako musím spomenúť, že nechty začali rýchlejšie rásť, sú pevnejšie a majú zdravú farbu. Po aplikácií balzamu sa krásne lesknú a príjemne voňajú.

A pri vôni ostanem, nakoľko je pre mňa dôležité ju v každej recenzií popísať. Balzam na nechty s bambuckým maslom je zložený prioritne z čistého bambuckého masla, ktoré má jemnú, orieškovú vôňu, ktorá je však obohatená o vôňu medu, vďaka obsahu včelieho vosku. Vôňa je skôr sladká, ale nie príliš. Možno ju nazvať sladkasto (med) – zemitou (orechy).  Konzistencia je fantastická, jemne tuhšia, no pri dotyku pokožky (pri nanášaní balzamu bruškom prstu) sa konzistencia roztápa a dá sa s balzamom jednoducho pracovať, i ho zapracovať do okolia nechtov, či na samotné nechty.

Výrobok nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: bambucké maslo, mandľový olej, olej zo semien sezamu, tekvicový olej, včelí vosk, Candelilla vosk, lanolín, vitamín E, slnečnicový olej
Plusy: Plechový obal.
Výrobok netestovaný na zvieratách.
Prírodné zloženie.
Ekologický a nezávadný výrobok.
Praktické balenie (15ml).
Výhodná cena (99kč – cca 4€).
Jemná, sladkasto – zemitá vôňa.
Tuhšia konzistencia roztápajúca sa
pri kontakte s pokožkou.
Mínusy: Nenašla som.
Celkové hodnotenie: 10/10
Aké prípravky používate na nechty? 😋