Ahojte!
Už pred tisícročiami boli známe blahodarné účinky prírodných olejov zo semien, plodov a orechov. Pochváliť sa môžu tým, že pôsobia preventívne proti vzniku mnohých ochorení (pokiaľ sú vhodné na konzumáciu), majú schopnosť liečiť a sú samozrejme neoceniteľnými pomocníkmi v starostlivosti o našu pleť, vlasy a nechty. Prírodné oleje sú výbornými hydratačnými prostriedkami, ktoré na našej pleti dokážu viditeľné zázraky. Či už je vaša pleť suchá, alebo naopak mastná s prejavmi akné, správne zvolený olej jej rozhodne prospeje. Mne sa do rúk dostal bio olej z praženej kávy, jednodruhový olej, ktorý som využívala na problémové partie môjho tela, kde ma trápi celulitída a strie.

A poviem vám to na rovinu, nebudem vás zavádzať, ani chodiť okolo horúcej kaše. Olej z praženej kávy je výnimočný. Uchvátil ma úplne všetkým a doteraz som naň nenašla jediné mínus. Používam ho zároveň s kávovým pílingom. Oba tieto produkty majú jeden charakteristický znak, vďaka ktorému ich spoznáte (zavoniate) na metre. Opojná kávová vôňa, ktorá ulahodí vašim zmyslom. Nebudete sa jej vedieť nabažiť, to vám garantujem. Teda v prípade, ak kávové vône obľubujete. Pokiaľ nie, aj tak to stojí aspoň za vyskúšanie, pretože vôňa kávy, ktorú poskytuje tento olej, je vskutku magická. Pocit, akoby ste sedeli na verande malebného domu s výhľadom na kávovníky plné kávových bôbov.
Produkt ma však zaujal aj svojím jednoduchým, skleneným obalom, ktorý pôsobí minimalisticky a je ekologický. Navyše je zálohovateľný. Za každý vrátený obal dostanete 5% zľavu na ďalší nákup produktu v sklenenej nádobe. Viac sa o recyklovaní sklenených fliaš dozviete na tomto odkaze.
Prešli sme si vôňu, obal, dokonca aj zálohovanie sklenej fľaše. Čo bude nasledovať? Účinky, ktoré som mohla spozorovať na vlastnom tele, presnejšie na pokožke. Olej z praženej kávy som nekonzumovala, i keď je konzumný. Využívala som ho na kozmetické účely, a to presnejšie na natieranie problémových partií, akými sú stehná a zadok. Na stehnách ma trápi celulitída, ktorá mi však vďaka vzájomnej pomoci oleja a pílingu mizne, no na zadočku, presnejšie v bedrovej časti, ma trápili strie. Teda, stále trápia, no už v podstatne menšom a menej viditeľnejšom rozsahu, než tomu bolo predtým. Aktuálne sú moje strie omnoho menej výrazné, nemajú fialový, ani červený nádych a pokožka sa vďaka oleju krásne zjemnila. Prestali ma dokonca trápiť aj hrbolčeky na pokožke v zadných partiách tela s ktorými som bola veľmi nespokojná. Myslela som si, že na ne nič nepomôže. A pomohlo. Som za to nesmierne vďačná a produkt odporúčam všetkými desiatimi. Myslím si, že nejedna žena by ho mala vyskúšať, ak ju trápia podobné problémy, aké trápili mňa. Smelo do toho! Určite sa to oplatí.
Výrobok nie je testovaný na zvieratách, je vhodný aj pre vegánov a je vyrobený na Slovensku.
Zloženie: olej z praženej kávy
Plusy: Sklenený obal.
Slovenský výrobok.
Vhodný pre vegánov.
Netestovaný na zvieratách.
Prírodné BIO zloženie.
Opojná kávová vôňa.
Ekologický a nezávadný výrobok.
Bojuje proti celulitíde.
Navodzuje pozitívnu náladu.
Prírodné afrodiziakum.
Vhodný aj na konzumáciu.
Pomáha eliminovať strie.
Mínusy: Žiadne som nenašla.
Celkové hodnotenie: 10/10
Používate prírodné oleje? 😇