Ahojte!
Jeden z mojich snov je mať väčšie pery, než aké mám dnes. Myslím si však, že to nie je len mojím snom, ale snom väčšiny žien, ktoré majú malé a úzke pery, aké mám aj ja. Žiaľ, príroda mi do vienka nenadelila poriadne masívne pery, aké obdivujem na ostatných ženách. Preto si musím svoje pery „vylepšovať“ aspoň červeným rúžom, ktorý sa hodí každým perám. Červený rúž mimochodom zbožňujem, rada ho nosím aj v bežný deň, keď chcem trochu kričať. Raz mi jedna slečna povedala: „Prečo by ste nekričali, keď môžete? Veď ste žena.“ táto veta ma veľmi potešila. Vrátim sa však späť ku hlavným hrdinom dnešného článku, a to ku kontúrovacej ceruzke na pery a lesku na pery.

KONTÚROVACIA CERUZKA NA PERY – ODTIEŇ 01
 Priznám sa, že akési ohromné skúsenosti s kontúrovacími ceruzkami takmer vôbec nemám. Kontúrovacia ceruzka na pery, ktorú som mala možnosť vďaka značke Lavera otestovať je možno tretia, ak nie druhá, za celý môj doterajší život. Celkom paradox, nakoľko mám úzke pery, ktoré potrebujú skutočne vykresliť tvar. Vybrala som si svetloružový odtieň, ktorý mojim perám úplne sadol. Odtieň je veľmi podobný odtieňu mojich pier, čiže ich vykreslí a dodá im úplne prirodzený vzhľad. Každopádne, osobne mám radšej tmavšie odtiene. Ani neviem, prečo som vybrala práve tento slabunko ružový. Každopádne, určite sa mi zíde a odporúčam mať kontúrovaciu ceruzku v podobnej farbe pier každej žene. Občas si kontúrovacou ceruzkou vykreslím aj vnútro pier a naň následne nanesiem rúž alebo lesk. Vždy mi vyjde zaujímavá kombinácia, ktorá sa mi páči. S kontúrovacou ceruzkou sa skutočne dá poriadne vyhrať. Premýšľala som dokonca, že by možno dobre poslúžila aj ako linka na oči. Oceňujem na ceruzke jej krémovejšiu konzistenciu vďaka ktorej má ceruzka skutočne dlhodobý efekt. Na perách vydrží aj 5 hodín, a to prekoná aj jedenie, či pitie. Ďalej som nadšená aj z toho, že ceruzka je matná, nie je lesklá. Osobne mám radšej matné odtiene, a to v akejkoľvek farbe. Nemôžem zabudnúť podotknúť fakt, že výrobok má prírodné zloženie a za tú cenu, za ktorú sa produkt predáva (119kčs – cca 5€) je kvalita skutočne neoceniteľná.

Výrobok nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: jojobový olej, triglycerid kyseliny kaprínovej, olej zo semien Limnanthes Alba, olej zo semien Manga, vosk Euphorbie Cerifery, maltodextrín, silica, bambucké maslo, makadamiový olej, jojobový olej, vosk Copernicii Cerifera, vitamín E, slnečnicový olej, askorbyl palmitát, farbivo Mica, oxid titaničitý, karmín, oxidy železa, mangánová fialová

LESK NA PERY – ODTIEŇ 06
Ďalší produkt, ktorý vám dnes predstavím, je lesk na pery v odtieni lesných plodov. Lesky na pery veľmi často nevyužívam, dokonca tomu je už nejaký ten piatok, kedy som naposledy mala na svojich perách lesk. Máloktorý lesk ma zaujme, a tak som rada, že ma zaujal práve lesk na pery v odtieni lesných plodov, ktorý obsahuje dokonca jemné trblietky, ktoré však vidno len na veľmi dobrom svetle, prípadne prírodnom svetle, ktoré nám ponúka Slnko. Lesk si môžete objednať kľudne aj v tmavšej variante, po ktorej som tiež dlho pokukovala. Rozhodla som sa však pre odtieň, ktorý som ešte nemala možnosť vyskúšať. Určite to poznáte, červený rúž a tmavé odtiene určite vyskúšala každá žena, no skúste aspoň raz obmeniť váš bežný lov na červenú a skúste, čo to dá, keď vyskúšate iný odtieň. Spočiatku som mala obavy, či sa mi bude odtieň lesných plodov hodiť. Každopádne, som si istá, že tento odtieň by sa hodil každej žene. Mne však veľmi lesky na pery nevyhovujú, a preto ich samostatne veľmi nevyužívam. Zvyknem si momentálne matným rúžom namaľovať pery a následne do ich stredu naniesť pre zvýraznenie lesk. Môj subjektívny pocit všeobecne z leskov však nič nemení na tom, že tomuto lesku by som dala minimálne 7 bodov z desiatich. Lesk má navyše veľmi moderný aplikátor, ktorým sa veľmi rýchlo, jednoducho a precízne nanáša. Škoda, že som nemala možnosť vyskúšať ho v kombinácií s rúžom, ktorý by bol v rovnakom odtieni. Rovnako ako pri kontúrovacej ceruzke, aj pri lesku na pery musím zmieniť fakt, že pomer cena – kvalita je viac ako dostačujúci a znovu sa jedná o prírodný produkt. Myslím si, že Lavera má najlepšie ceny na trhu, čo sa týka prírodnej kozmetiky a prírodnej dekoratívnej kozmetiky. Určite odporúčam prezrieť si celý sortiment, či by aj vám niečo nepadlo do oka.

Výrobok nie je testovaný na zvieratách.

Zloženie: ricínový olej, olej z kapusty poľnej, bambucké maslo, olivový olej, včelí vosk, Polyglyceryl-3 Polyricinoleate, karmín, farbivo Mica, oxid titaničitý, vosk Copernicii Cerifera, vosk Euphorbie Cerifery, silica, jojobový olej, kakaové maslo, kokosový olej, arganový olej, rakytníkový extrakt, extrakt zo slezu lesného, extrakt z lipy malolistej, extrakt z ruže, glycyrhizát draselný, bambucké maslo, vitamín E, slnečnicový olej, askorbyl palmitát, silica, borosilikát vápenatý, bismut Oxychlorid, oxid železitý, oxid cínatý, alkohol, aróma, limonene

Aké produkty používate na pery vy? 😇