Ahojte!
O dekoratívnej kozmetike nepíšem príliš často, avšak keď už o nejakej píšem, zväčša sa jedná buď o Makeup Revolution alebo Gabriellu Salvete. Tieto dve značky, aj keď sú komerčné, netestujú svoje výrobky na zvieratách, a preto ak už siahnem po dekoratívnej kozmetike, sú to práve ony, čo mi učarujú. Dnes to bude o paletke od MakeUp Revolution s názvom Reloaded Newtrals 2, ktorá ma zaujala zaujímavou škálou očných tieňov, zväčša v ružových odtieňoch, ktoré práve letia.

S paletkou Reloaded Newtrals sa dá skutočne poriadne vyhrať. Pokiaľ ma sledujete na Instagrame, pridávala som pár fotiek z líčenia. Dokopy je v paletke 15 tieňov, a tak si môžete vždy zvoliť taký, na aký máte práve chuť. Ja najviac využívam tie, ktoré som vám aj swatchla na dolnej fotke. Okrem týchto však používam rada aj biely odtieň, ktorý si dávam do vnútorného kútika oka pre optické zväčšenie mojich malých očí. Ďalej používam presne tie, ktoré môžete vidieť na mojej ruke na spodnej fotke.
MakeUp Revolution má vo svojej ponuke skutočne mnoho paletiek na oči, aktuálne testujem svoju druhú paletku na oči od tejto značky. Kvalita očných tieňov je podobná, ako tomu bolo pri predošlej paletke. Sýto vydržia na oku približne 5 hodín, čo nie je až taká zlá výdrž. Tiene sú v paletke prevažne v teplých farbách, čo sa momentálne na jar celkom hodí. Momentálne sú tieto teplé odtiene ružovej, červenej a fialovej veľmi v obľube, preto si myslím, že paletka Reloaded Newtrals učaruje nejednej žene. Osobne som si myslela, že sa mi tiene absolútne nebudú hodiť, no líčenie sa mne aj ostatným natoľko zapáčilo, že mi ho dokonca chvália aj kamarátky.

Očné tiene sú veľmi dobre pigmentované, pri trblietavých tieňoch je konzistencia maslová, pri matných tieňov kriedová. Jednotlivé tiene sa medzi sebou veľmi dobre miešajú, takmer každý sa s každým hodí. Naozaj veľmi trendová záležitosť. Treba však upozorniť na fakt, že paletka jemne práši, netreba preto nanášať na štetec príliš veľa farby.

Produkt je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvieratách.

Plusy: 5-hodinový výdrž.
Teplé farby vhodné na jar.
Odtiene sa medzi sebou dajú miešať.
Momentálne veľmi trendová záležitosť.
Výrobok vhodný aj pre vegánov.
Paletka nie je testovaná na zvieratách.
Jednoduchý oba.

Mínusy: Momentálne sú tiene veľmi aktuálne, avšak o pár mesiacov nemusia byť.
Paletka jemne práši, čo niekomu môže prekážať.

Celkové hodnotenie: 7/10

Oslovila vás paletka Reloaded newtrals 2?😊