Ahojte!
Ako ste sa už mohli dočítať z názvu, dnes vám napíšem o telovom pílingu, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kúpeľni. Jedná sa o argánový píling, ktorý je vhodný na liečbu atopického ekzému, lupienky, psoriázy a zapálených častí pokožky. Obsahuje len dve ingrediencie a obe sú z ekologicky kontrolovaného hospodárstva. Mne píling veľmi pomohol, a tak vám s radosťou prinášam recenziu, aby ste jeho kúpu mohli zvážiť aj vy. Pokiaľ však máte zapálené miesta na pokožke, prípadne trpíte jedným zo spomenutých kožných problémov, neváhala by som. Odporúčam ho totiž všetkými desiatimi.

Spomínala som už v úvode, že píling odporúčam všetkými desiatimi a na tom si aj trvám. Mne osobne naozaj veľmi pomohol, nakoľko mám na chrbte a v oblasti hrudníka zapálené vyrážky, ktoré sa nemajú vytláčať, no nevedela som sa ich doteraz nijak zbaviť. Bolo mi to veľmi ľúto, pretože počas leta by každá žena chcela nosiť voľné veci, ktoré občas časť hrudníka aj odhaľujú. Ja som ich nosiť príliš nemohla, keďže môj hrudník bol celý vyhadzaný. Našťastie som však natrafila na argánový telový píling a skutočne som ostala v nemom úžase. Nikdy som nemala v rukách produkt, ktorý mi tak veľmi pomohol. Skúšala som skutočne mnoho produktov a dovolím si tvrdiť, že spomedzi všetkých je tento píling na mojej pokožke najefektívnejší a skutočne pomáha liečiť zapálené vyrážky na pokožke.
Argánový telový píling obsahuje samozrejme agánový olej, ktorý sa využíva na liečbu kožných ochorení ako lupienka, atopické ekzémy, hnisavé zápaly kože či akné. Obsahuje vitamíny A,E a F.
Ako pílingovú zložku telový píling obsahuje soľ z Mŕtveho mora, ktorá je už po tisícročia známa svojimi uzdravujúcimi a uvoľňujúcimi účinkami. Obsahuje dôležité minerály a stopové prvky, ktoré upokojujú pokožku a stimulujú obnovu buniek. Soľ z Mŕtveho mora podporuje proces hojenia pri kožných ochoreniach ako je ekzém, dermatitída, akné a pomáha pri mnohých ďalších problémoch.
Vôňa výrobku je nevýrazná, avšak so sladkým nádychom. Cítiť typickú vôňu argánového oleja. Vôňa by určite neurazila ani muža, dokonca si myslím, že píling by mohli používať aj deti od šiestich rokov.

Píling sa nachádza v sklenenom obale, ktorý je vratný. Môžete však obal využívať aj inak, stačí si ho len opláchnuť. Pri vrátení však za neho dostanete 10 centov. Odporúčam vám nazbierať si obalov viac a následne ich naraz odoslať späť firme Ťuli & Ťuli, ktorá ich zrecykluje a znovu použije.

Výrobok je vhodný aj pre vegánov a nie je testovaný na zvierách.

Zloženie: soľ z mŕtveho mora, organický panenský za studena lisovaný argánový olej

Plusy: Jednoduché zloženie.
Vegánsky produkt netestovaný na zvieratách.
Vysoký obsah argánového oleja.
Sklenený obal.
Univerzálna vôňa vhodná pre ženy aj pre mužov.
Skutočne pomáha produkt liečiť zapálenú pokožku.
Ručná práca.
Bio ingrediencie.

Mínusy: Výrobok vám vydrží maximálne 8-10 umytí.

Celkové hodnotenie: 10/10

Zažili ste aj vy silu pílingu na vlastnej koži? 😊