Ahojte!
Svojim rukám potrebujeme vždy dopriať extra starostlivosť, a to najmä teraz v zime. Okrem rúk však potrebujú starostlivosť aj naše nechty. Našla som preto produkt, ktorý je akýmsi 2v1. Krém na ruky, ale predovšetkým aj na nechty. Poslednú dobu mám totiž skutočne veľmi suché ruky, nakoľko praxujem v nemocnici a dezinfekčný prostriedok, ktorý sa tam používa na ruky, mi vonkoncom nerobí dobre. Potrebujem skutočne hĺbkovú hydratačnú starostlivosť. Bola som veľmi zvedavá, či mi malý zázrak od zn. Lavera dokáže pomôcť s problémom mojich poriadne suchých rúk.

Intenzívny krém na ruky je skutočne vo veľmi praktickom, malom, 15ml balení. Môžem ho pokojne nosiť aj počas praxe vo vrecku na uniforme. Pravdepodobne sa však teraz väčšina z vás zamyslela nad faktom, že krém má len 15ml. Áno, príde vám to určite málo, no pre mňa je to akurát. Dávam prednosť výrobkom, ktorých balenie je menšie, a tým pádom aj praktickejšie. Zmestí sa skutočne aj do úplne malinkej kabelky, prípadne ako ho nosím aj ja, do vrecka. Obal navyše môžete využiť aj neskôr, keď sa vám výrobok minie. Stačí obal umyť a môžete si do neho dať nejaké maličkosti, prípadne ďalší krém, ktorý budete chcieť mať vždy po ruke. Skutočne rozkošné, malé, praktické balenie.
Vôňa krému je sladká, príjemná, jemná. Cítiť z nej málinko sladkú vôňu grepu. Farba je ružová, jej odtieň mi pripomína farbu baby pink, ktorá bola kedysi veľkým hitom.

Konzistencia je hutnejšia, no krém sa dokáže veľmi rýchlo do suchej pokožky rúk vpiť a zanechať ju hydratovanú na niekoľko hodín. Pokiaľ však chcete krém využívať aj na nechty, treba ním nechty poriadne premasírovať, aby mal čas vpiť sa.

Použitie je jednoduché, avšak neodporúčam do krému siahať neumytými rukami, aby ste predišli vzniku baktérií, ktoré by ste do krému mohli neumytými rukami zaniesť. Osobne to s krémom robím tak, že si ruky najskôr dôkladne umyjem, na praxi aj vydezinfikujem, a až tak nanášam krém na ruky. Občas, keď sú ruky extrémne suché, je potrebné naniesť krém aj dva krát.

Zloženie: voda, glycerín, alkohol, šťava z aloe vera, parfum, dehydroxantanová guma, extrakt z ananásu, extrakt z kokosu, extrakt z listov aloe vera, manitol, mikrokryštalická celulóza, zelený oxid chrómu, chlorofylín – meď komplex, oxid železitý, limonene, linalool

Výrobok je držiteľom certifikátu NATRUE a je vhodný aj pre vegánov.

Plusy: Certifikovaná prírodná kozmetika.
Výrobok vhodný aj pre vegánov.
Zaujímavá farba.
Jemnučká, sladká vôňa.
Vhodný na nechty, aj na ruky.
Praktické balenie.

Mínusy: Niekedy je potrebné krém použiť na dva krát.

Celkové hodnotenie: 9/10

Používate krémy na nechty? 😊