Ahojte!
Na čo si ako prvé spomeniete, keď sa povie „levanduľa“? Pre mnohých je levanduľa spojovaná s relaxom, úplným odpočinkom, prípadne so zdravým spánkom. Pre druhých však môže byť levanduľa nepríjemná, a to najmä kvôli jej silnej a prenikavej vôni. Každopádne, dnešný článok by som rada venovala tým, ktorým sa levanduľová vôňa páči, nakoľko vám dnes predstavím dva produkty s prenikavou vôňou levandule. Levanduľovú vodu a levanduľové telové mlieko.

PRÍRODNÉ TELOVÉ MLIEKO LEVANDUĽA
Čo by ste povedali na telové mlieko, ktoré obsahuje 90% prírodných ingrediencií, nie je testované na zvieratách, je vhodné pre vegánov, obsahuje vysoký obsah organických olejov a mnoho ďalšieho? Telové mlieko ako z rozprávky, však. Aj tieto faktory vplývali na to, že som sa nakoniec pre levanduľové telové mlieko rozhodla, padlo mi úplne vhod. Na zimné mesiace totiž potrebujem byť skutočne poriadne zásobená výživným mliekom, ktoré mi vydrží aspoň mesiac. Telové mlieko s vôňou levandule bolo v spojení s levanduľovou vodou trefa do čierneho. Skvelá zamatovaná textúra a omamná vôňa.
Telové mlieko som využívala vždy po sprche na jemne navlhčenú pokožku. Mlieku však musíte dať chvíľu čas, kým sa úplne vstrebe do pokožky, nakoľko obsahuje vzácne organické oleje. Po vstrebaní do pokožky je pokožka na dotyk veľmi jemná a vyzerá poriadne vyživená.
Levanduľové telové mlieko je balené v sklenenej fľaške, ktorá je zálohovaná a pri vrátení dostanete za ňu 10 centov. Každopádne, môžete si ju aj nechať a vyrobiť si do nej vlastné domáce telové mlieko.
Zloženie: voda, organický panenský kokosový olej lisovaný za studena, oraganický slnečnicový olej, cetearyl alkohol, koko glukozid, oraganické bambucké maslo nilotica, fenoxyetanol, prírodný emulgátor xantánová guma (získaná kvasením cukru), olej z marhuľových jadier, 100% prírodná silica levanduľa, Aloe Vera, kyselina citrónová, tocopherol, kyselina mliečna, kyselina benzoová, kyselina dehydrooctová.
LEVANDUĽOVÁ VODA

Určite mnohí z vás poznajú ružovú vodu. Poznáte však aj levanduľovú vodu? Pre mňa osobne to bola novinka, na ktorú som bola veľmi zvedavá. Zaujímalo ma, aké má účinky, no rovnako ma zaujímala aj vôňa, nakoľko pri ružovej vode bola vôňa skutočne prenikavá. Pri levanduľovej vode tomu nebolo inak, vôňa je tiež prenikavá, avšak povedala by som, že je ešte prenikavejšia. Mne osobne jej silná vôňa nevadí, avšak určite nebude po chuti ľuďom, ktorým sa vôňa levandule nepáči.
Levanduľovú vodu som používala 2x denne, a to ráno a večer. Ráno pre tonizáciu pleti, večer na dočistenie. Ku večeru som sa na ňu vždy tešila, nakoľko je levanduľa bylinkou, ktorá upokojuje nielen pokožku, ale aj myseľ. Jej voda má navyše silné protizápalové účinky.
Vďaka používaniu sa mi zmiernilo nepekné akné na tvári a pleť bola vyčistená a zjednotená.

Zloženie: organická levanduľová voda vyrobená destiláciou z kvetov bulharskej levandule

Máte radi vôňu levandule? 😇