Ahojte!
S príchodom zimy má mnoho žien problémy so suchou pokožkou. Sčasti ku tejto skupinke žien patrím aj ja, nakoľko v zime moja pokožka potrebuje skutočne hĺbkovú hydratáciu. Pretieram sa každý deň telovým mliekom, najmä po kúpeli, vtedy to mám najradšej, pokožka sa mi poriadne prevonia. Ak máte aj vy problémy so suchou pokožkou počas zimy, prípadne len hľadáte vhodné telové mlieko pre vás, určite sa začítajte do dnešného článku o hydratačnom telovom mlieku zn. Naobay.

Španielsku značku Naobay ste už mali možnosť na mojom blogu vidieť v článku o hĺbkovom čistiacom pílingu s ktorým som bola veľmi spokojná. Teraz som však siahla po telovom mlieku, aby som počas zimy nemala pokožku ako hroch, čo som už spomínala aj v úvode.
Na produkte sa mi veľmi páči, že jeho dizajn obalu je úplne jednoduchý, žiadne čačky – mačky, jednoducho minimalistický. Navyše je obzvláštnený drevenou dekoráciou pod vrchnákom, čo dáva obalu akýsi jemný nádych prírody. Avšak to samozrejme nie je všetko, čo sa mi na výrobku páči.
Hydratačné telové mlieko je vhodné pre všetky typy pleti, rovnako aj pre všetky vekové kategórie, čím môže byť skvelým darčekom pre vašu kamarátku, maminu, sestru ale i pre starú mamu.
Mlieko sa aplikuje na suchú pokožku, najlepšie po sprchovaní alebo po kúpeli. Musíte ho poriadne vmasírovať do pokožky, aby sa vstrebalo a vaša pokožka ostala zamatovo jemná a hydratovaná.
Výnimočnosť dodáva hydratačnému mlieku obsah olivového a avokádového oleja, ktoré pokožku vyživujú a zjemňujú. Mlieko navyše obsahuje aj cennú aloe vera, ktorá poskytuje pokožke intenzívnu 24hodinovú ochranu pred vonkajšími agresiami.
Poslednú časť recenzie by som rada venovala vôni, nakoľko určite pri výbere vhodného telového mlieka alebo akéhokoľvek iného produktu, zaúraduje aj vôňa. Práve ona je niekedy akýmsi faktorom, či sa nakoniec pre produkt rozhodneme alebo nie. V tomto prípade je vôňa veľmi jemne citrusová, skutočne však veľmi jemná a príjemná, mierne osviežujúca, no najmä povzbudzujúca.

Produkt obsahuje 98,88% ingrediencií prírodného pôvodu a 18.54% ingrediencií z ekologického poľnohospodársta, navyše je držiteľom certifikátu ECOCERT.

Produkt nie je testovaný na zvieratách a je vhodný aj pre vegánov.

Používate telové mlieka? 😊