Ahojte!
Ako hovorí názov, ohúr. Občas ku tomu stačí skutočne málo, dnes vás o tom presvedčím. Ukážem vám dva produkty, ktoré môžu vašu vizáž pozdvihnúť o level vyššie. Samozrejme však do toho musíte zapojiť aj úsmev, pretože ten je najkrajším a najpríťažlivejším doplnkom. Avšak okrem úsmevu sa pre mňa stáva krásnym aj rúž na perách, ktorý v spojení s úsmevom je hriešny. Ku tomu skvelo upravené obočie a môže sa ísť do spoločnosti. Tak čo, prečítate si o hriešnej kombinácií, ktorú mám pre vás pripravenú?


Červený rúž. Jednoznačný must – have každej ženy. Áno, nemaľujem sa nejak extra, môj vrchol je riasenka, ale občas mám chuť trošku vytŕčať z davu, práve vtedy volím červený rúž. Nemusím mať ani riasenku, nič, len červený rúž, ktorý pozdvihne nielen môj look, ale aj moje sebavedomie. Cítim sa s červeným rúžom fantasticky, skúste to. Môj najnovší je od značky NYX, ktorá mimochodom netestuje svoje výrobky na zvieratách, palec hore. Pre mňa je to vskutku dôležitá informácia.

Môj červený poklad je v odtieni 22. Rúž je v aplikátori, ktorý je veľmi praktický.
Rúž vytvára šťavnaté pery a pri aplikácií na pery nemusíte používať pod neho balzám na pery. Avšak, aj keby ste ho použili, vytvoríte si ešte šťavnatejšie pery. Rúž je lesklý, nie je matný, napriek tomu je nádherný. Trafila som s odtieňom 22 klinček po hlavičke.
Výdrž je približne 4-5 hodín, neodporúčam však príliš jesť, keď máte na perách tento rúž. Po približne 5 hodín potrebuje rúž mierne úpravy. Svojou farbou je červený rúž nestarnúca klasika.
Ďalším mojím novým skvostom je riasenka na obočie značky Sleek, ktorá je jedna z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich kozmetických značiek. Riasenku som si vybrala na testovanie zámerne, nakoľko moje obočie nemá žiadny tvar, skutočne. Navyše som vždy túžila mať obočie ako z magazínu, veľmi pekné. Občas si však človek musí dopomôcť a som rada, že som našla tento výrobok. Riasenka na obočie mi maximálne sedí. Pekne nafarbí obočie, podčiarkne vašu ženskosť a navyše vyfarbí aj miesta, kde máte chĺpkov menej, prípadne kde ich nemáte vôbec. Efekt vydrží celý deň, od rána do večera.
Výrobok je rozdelený na dve časti. Na jednej strane je samotná kefka na obočie s aplikátorom na tvarovanie obočia a na druhej strane je rozjasňovač, ktorý však, priznám sa, nepoužívam.
Všeobecne som s riasenkou na obočie veľmi spokojná. Som rada, že sa ku mne dostala.
Aký kozmetický výrobok máte najradšej vy? 😊