Ahojte!
Všetkým vám želám krásny prvý decembrový deň. Dnešný krásny deň som si vybrala pre vás recenziu na krémové tyčinky od značky BeButter, ktorú ste už na blogu mali možnosť vidieť dva krát. Znovu vám prinášam recenziu na dva produkty, ako tomu bolo aj pri krémoch na ruky, aj pri šľahaných telových maslách. Tentokrát sú však na rade tyčinky s vôňou citrónovej trávy a s jemnou naturálnou vôňou.
Schovajte sa pod deku, pripravte si čajík alebo kávičku a môžete sa začítať do recenzie.
Priznávam, krémové tyčinky sú pre mňa niečo celkom nové. Áno, občas mám pocit, akoby som žila v tuneli, mimo všetky tieto moderné vymoženosti, avšak vskutku som krémové tyčinky skúšala po prvýkrát. O to viac som sa na ne tešila. Zbožňujem skúšať nové produkty.
Mojím úplným favoritom spomedzi všetkých produktov, ktoré som doposiaľ od značky BeButter vyskúšala, sa stala práve krémová tyčinka s citrónovou trávou. Uznávam, na prvý pohľad možno vyzerajú krémové tyčinky ako deodoranty, no ubezpečujem vás, že sú to skutočne zázračné krémy.
Osobne som sa zamilovala do už zmieneného s citrónovou trávou. A prečo? Citrusové vône predsa zbožňujem. Jedine citrusové vône ma úplne povzbudia a príjemne naladia. Výrobok navyše obsahuje medovkový extrakt, ktorý pokožku prekrví a celkovo uvoľní svaly po fyzickej námahe a pri pocite unavených a ťažkých nôh. Za mňa je krémová tyčinka s citrusovou vôňou voľbou číslo jedna.
Pre tých, ktorí nemajú príliš radi citrusové vône, pripadne váhate nad kúpou a neviete, ktorá vôňa by potešila vás alebo vášho blízkeho, kľudne siahnite po naturálnej vôni, ktorá je univerzálna aj pre ženy, aj pre mužov. Nikoho neurazí a je skvelým a vhodným darčekom, nakoľko sa vďaka jemnej, prírodnej vôni, jednoznačne trafíte do vkusu danej osoby, ktorú takáto novinka jednoznačne poteší.
Bambucké maslo v aplikátore je senzačné. Môžete ho využiť kdekoľvek, a to bez toho, aby vám ostali mastné ruky. Navyše je praktické a môžete si ho kľudne hodiť do kabelky.
Vyskúšali ste už niekedy krémové tyčinky? 😊