Ahojte!
Niekoľko týždňov dozadu som oslovila značku Venira ku spolupráci, a na moje potešenie so spoluprácou súhlasili. Bola som potešená, nakoľko som vám skutočne chcela predstaviť výživový doplnok, ktorý je ospevovaný a chválený mnohými ženami. Túžila som Veniru vyskúšať a podeliť sa s vami o moje vlastné skúsenosti. Kto pozná Veniru, tak vie, že zloženie výrobku je vyvinuté tak, aby pomohlo vašim vlasom. Vedeli ste však, že Venira vám pomôže aj s nechtami a s pleťou?

Pre tých, respektíve tie, ktoré Veniru nepoznáte, trochu vás uvediem do kontextu. Venira je výživový doplnok, ktorý obsahuje komplexnú starostlivosť pre rast vlasov, pre zvýšenie ich kvality, podporu silnejších nechtov a pre nádhernú pleť, ktorá trpí nedostatočnou výživou.
Osobne som mala možnosť vyskúšať 40 dňovú kúru, ktorá obsahuje 80 kapsúl. Vždy ráno a večer pred jedlom sa užíva jedna kapsula, dokopy dve kapsule denne. V dvoch kapsulách denne máte 100% odporúčanej denne dávky zinku, medi a vitamínu C. Vyše 100% odporúčanej dennej dávky selénu, kyseliny listovej a vitamínu B6. Najväčšie zastúpenie v zložení má biotín (500% ODD) a kyselina pantoténová (583%). Aby však článok nebol len o číslach, rada by som sa presunula na vôňu.
Pravdepodobne ste si teraz povedali: „Na vôňu? Je ona šialená?!“. Avšak, určite vás musím upozorniť na to, že v prvotnom zastúpení v zložení sú pivovarské kvasnice, ktoré majú svoju typickú, nie veľmi príjemnú, vôňu. Skutočne v kapsulách cítiť kvasnice, avšak nie je to nič, čo by sa nedalo prežiť. Kto má však citlivejší čuch, môže mu to prekážať. Každopádne, čo tam po vôni, dôležité účinky.
Výživový doplnok Venira som užívala 40 dní, ráno a večer, pred jedlom. Úprimné, už po prvých desiatich dňoch som videla prvé účinky. Napríklad menej mastnú pleť, čo som veľmi ocenila. Avšak po štyridsiatich dňoch som spadla na zadok. Ak si porovnám všeobecne svoju pleť, nechty a vlasy pred užívaním, resp. na začiatku užívania a na konci užívania, žasnem. Pleť sa omnoho, skutočne omnoho menej mastní. Nechty silné, nelámu sa, rýchlo rastú a majú zdravú farbu.
A vlasy? Paráda. Ešte na začiatku som si ich dala podstrihnúť + užívanie Veniry robí zázraky. Žiadne rozštiepené končeky a vlásky dokonca rýchlejšie rastú. Osobne som veľmi spokojná s výrobkom Venira a som rada, že som ho mala možnosť vyskúšať a podeliť sa s vami o moju skúsenosť.
Aby som nezabudla, ku každému výživovému doplnku, a je jedno v akom veľkom balení, dostanete aj krásnu gumičku do vlasov ku objednávke zdarma.
Používate výživové doplnky? Aký máte na ne názor? 😊