Ahojte!
Približne mesiac dozadu mi Veronika z e-shopu Elnino zaslala novinky na pery zn. Gabriella Salvete. Značku poznám, dokonca som od nej už párkrát niečo skúšala a bola som vždy spokojná. Napokon, aj môj najobľúbenejší rúž je od spomínanej značky. A viete, prečo mám túto značku rada? Nielenže je cenovo dostupná, ale navyše ani netestuje na zvieratách, čo je pre mňa pri výbere kozmetiky dôležitým atribútom. Na testovanie som tentokrát dostala päť krásnych odtieňov, ktoré mi výborne sadli. Dovoľte mi, aby som vám ich dnes predstavila a zdieľala svoju skúsenosť s nimi. 😇

Akonáhle sa dostal balík do mojich rúk a rozbalila som si z obalu krásky v podobe rúžov, podskočilo mi srdiečko. Nádherne odtiene. Hneď som sa pustila do testovania. Z čoho som však bola úplne paf, všetky mi sedeli. Mala som však strach pri odtieni 105, ktorý mi pripomínal nádych hnedej, že to nebude to pravé orechové pre mňa. Aj v tomto prípade však platilo, že si to musíte odskúšať, nie hneď zavrhnúť. Občas sa vám totiž môže hodiť a páčiť aj to, v čo by ste nikdy nedúfali, neverili, nesnívali..
Všetky odtiene z aktuálnych noviniek sľubujú dlhú trvácnosť. Áno, znie to na prvý pohľad ako marketingový ťah, pripúšťam. Avšak som zárukou toho, že skutočne všetky odtiene vydržia minimálne 6-8 hodín a pery absolútne nevysušujú. Osobne si však vždy musím dávať balzám na pery som v tom tak trochu fanatik, avšak aj bez balzamu na pery majú rovnakú výdrž a rovnako nevysušujú.
Všetky ponúkané odtiene sú matné, takže ich výhradne odporúčam práve slečnám, ktorým sa rovnako ako mne páčia matné rúže. Osobne sa pre mňa stal favoritom odtieň 101. Nádherná červená farba, úplne ako z obrázku, fotky, filmu, čohokoľvek, čo vám napadne. Naozaj neopísateľne krásna farba, ktorá pristane všetkým perám. To zaručujem. Pod text pridávam aj fotky s odtieňmi.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

101 STRAWBERRY DREAM
102 CHERRY BERRY

103 PINK PASSION

104 DOLCE VITA

105 THAT’S ME

Ktorý odtieň vás zaujal najviac? 😊