Ahojte!
Prednedávnom som vám priniesla článok o krémoch na ruky od značky Bebutter. Tentokrát pokračujem znovu so značkou Bebutter, avšak s inými produktmi. Dnes som si pre vás pripravila článok o dvoch šľahaných telových maslách, tzv. „šľahačkách“. Pár šľahaných telových masiel som už vyskúšala, naposledy s vôňou čokolády, ktoré bolo fantastické. Každopádne viem, že nie každému vyhovuje našľahaná konzistencia. Vrelo odporúčam, aby šľahané telové maslá skúsili najmä ľudia s citlivou, podráždenou a suchou pokožkou. Moja mamina je dôkazom, že na suchú pokožku je jednoznačne šľahané telové maslo voľbou číslo jedna. Presvedčte sa samy.
RAKYTNÍKOVÉ S POMARANČOM

Prvé šľahané maslo, ktoré som vyskúšala, bolo rakytníkové. Zaujalo ma svojou silnejšou vôňou oproti grepovému, ktoré má vôňu jemnejšiu. Cítim úžasnú vôňu pomaranču, ktorá v spojení s rakytníkom vytvára príjemnú korenistú vôňu. Tiež nie som úplný fanatik do korenistých vôní, avšak spojenie rakytníka s pomarančom som si zamilovala. Navyše je 200ml balenie vhodné skutočne do každej kúpeľne, či len tak na nočný stolík pri postel. Moja mamina aktuálne uchmatla rakytníkové s pomarančom a využíva ho na celé telo. Nevie si ho vynachváliť. Mamina má suchú pokožku a je doslova závislá na tejto zázračnej „šľahačke“, ktorá prevonia pokožku, ale i celú miestnosť.
Pomarančová vôňa sa navyše skvelo hodí aj ku blížiacim sa Vianociam, čo tak potešiť aj vašu maminu, priateľku alebo kamarátku „sušienku„? (pozn. Sušienka = žena so suchou pokožkou)

GREPOVÉ

Naproti pomarančovej „šľahačke“ je grepové šľahané telové maslo o čosi jemnejšie. Svojou vôňou by mohlo ulahodiť skutočne každej žene, nakoľko sa jedná o vôňu, ktorá neurazí. Príjemne svieža, vhodná najmä do teplejšieho počasia, ale i na jeseň, kedy by sa človek mysľou rád vrátil ku teplým večerom.
Pokiaľ hľadáte produkt, ktorý by bol vhodný ako darček a neviete, akú vôňu má rada vaša príbuzná, určite zvoľte grepové maslo. Myslím si, že vôňa je vhodná pre všetky vekové kategórie.
Grepová „šľahačka“ má rovnako 200ml balenie, ktoré po vypláchnutí môže poslúžiť na ďalší účel, čím sa dá eliminovať odpad. Už teraz viem, že u mňa kelímky od týchto dvoch masiel jednoznačne ostanú. Vypláchneme ich, odstránime etiketu a môžeme ich ďalej využívať a eliminovať odpad.
Mimochodom, aktuálne má zn. BeButter v ponuke aj dve novinky, a to maslo s kokosovým extraktom a maslo s kakaovým maslom, to musí byť tiež skvelá voľba. Navyše, všetky produkty zn. BeButter majú certifikát CPK – Certifikovaná prírodná kozmetika.

Máte radi šľahané telové maslá? 😊