Ahojte!
Iste viete, že pitný režim je veľmi dôležitý. Dávno však nie sú in jednorázové fľaše, ktoré po jednom použití vyhodíte. Teraz sú našťastie konečne v móde fľaše, ktoré viete použiť viackrát. Jednou z nich je aj FLASKA, ktorá však nie je úplne obyčajná, znovu použiteľná fľaška. Je totiž úplne iná. Vodíková. Dokážete ju dokonca nabíjať a voda v nej, ktorá je obohatená vodíkom, má niekoľkonásobne väčšie množstvo pozitívnych účinkov na telo, než klasická voda. Pravdepodobne ste teraz ostali v nemom úžase, to som však ostala spočiatku aj ja. Kladiete si pravdepodobne otázku: „Fľaša, ktorá sa dá nabiť? To už čo je?“. Nuž, čítajte ďalej a všetko sa o zázračnej FLASKE dozviete.

Poprvýkrát, čo sa ku mne dostala FLASKA som vypustila z úst len jednoduché „wow“. Prišla zabalená v nádhernom, luxusnom balení, do ktorého perfektne sedela a ladila. Pri rozbaľovaní som mala pocit, že v rukách držím poklad. Vskutku som aj držala. S vodíkovou fľaškou som sa stretla po prvýkrát v živote, no už od začiatku mi bola veľmi sympatická. Má nespočetné množstvo výhod, no pre mňa osobne je najväčšou výhodou už len samotný fakt, že jej používaním nezaťažujete prírodu, nakoľko si ju so sebou môžete vziať skutočne kamkoľvek a dodržiavať pritom zdravý pitný režim. Slovo zdravý som doplnila zámerne, nakoľko je to veľmi dôležité slovo v súvislosti s FLASKOU.
FLASKA dokáže vyrobiť z obyčajnej vody vodíkovú vodu, ktorá má pre ľudský organizmus nespočetné množstvo benefitov. Vodíková voda pôsobí na telo ako antioxidant, no okrem toho pomáha vášmu organizmu s imunitou, regeneráciou, so stresom, redukciou hmotnosti, ba dokonca aj s cievnym systémom či krásou. Vedeli ste totiž, že vodíková voda je až 176x účinnejšia ako vitamín C? A to už je skutočne čo povedať. 176-krát. Vášmu telu však dodá aj potrebnú energiu, a tak dokážete celý deň prežiť v úplnej pohode a radosti. Odporúčam brávať si vodíkovú vodu aj na tréningy, či podobné aktivity.
Avšak ako vlastne celý tento zázrak funguje? Vodíkovú fľašu si musíte nabiť, a to pomocou USB káblu, ktorý obdržíte v balení. Nezľaknite sa, keď bude nabíjanie trvať príliš dlho, nakoľko trvá 2,5 – 3 hodiny. Spočiatku to aj mne prišlo skutočne dlho, avšak po nabití vydrží FLASKA 15 – 20 cyklov (4 dni aktívneho a zdravého pitného režimu). Po nabití fľašu naplníte vodou a stlačíte dotykové tlačidlo, ktoré spustí proces generácie vodíka. FLASKA je inteligentná a ukončenie procesu oznámi zvukovým signálom. Posledný krok je najpríjemnejší – vychutnávať si vodíkovú vodu, ktorá mimochodom chutí lepšie ako obyčajná voda. Najviac som spozorovala rozdiel v tvrdosti vody, vodíková voda mi príde jemnejšia.
Ak vám ostane vodíkovej vody viac, kľudne ňou môžete zaliať kvety, či dať ju psíkovi.
Navyše sa za vami obzrie určite nejeden človek, keď budete v rukách držať takýto skvost. Pre mňa sa stala FLASKA neoddeliteľnou súčasťou mojej rannej rutiny. Každé ráno vypijem minimálne pol litra vodíkovej vody, to ma nakopne a posilní na celý deň.
,,FLASKA je jednoducho láska na prvý dúšok. „
Máte aj vy svoju obľúbenú fľašku, ktorú používate najradšej? 😇