Ahojte!
Neustále objavujem nové a nové produkty, ktoré testujem s radosťou, ktorú vieme pochopiť len my, ženy. Mám pre vás novú sladkú telovú kozmetiku. Kozmetiku značky Nacomi. Často sa pýtate na rôzne lacnejšie varianty kozmetík, krémov, odličovačov a podobne. Nie každá si chce kúpiť drahý krém a mnohokrát na to jednoducho nemáme, aby sme si kupovali krémy od výmyslov sveta, ktoré sú občas skutočne predražené. Aj drahý krém nemusí byť vždy ten najkvalitnejší. Keďže rada testujem nové veci, som vcelku dosť príjemne prekvapená mojím novým objavom, ktorý spája dokopy dve úžasné faktory pri kúpe produktov – dobrá cena, dobrá kvalita. Nacomi je kozmetika, ktorá je cenovo dostupná takmer pre všetkých.

BAMBUCKÉ MASLO S ARGANOVÝM OLEJOM
Po každom sprchovaní  použijem telový krém, mlieko či maslo na pokožku. Som fanatička do hydratácie o svoju pokožku, a tak sa skutočne natieram čo to dá. Navyše milujem, keď mi pokožka vonia, ale to máme rady asi všetky. Úprimne som bola dosť zvedavá, aké bude telové maslo, ktorého základ tvorí bambucké maslo. Počuli ste už o ňom? Bambucké maslo má skutočne blahodarné účinky pre našu pokožku, no medzi tie „naj“ patrí napríklad to, že má protizápalový účinok a upokojuje podráždenú pokožku.
Bambucké maslo (neprekvapivo) vyzerá ako maslo a aj sa tak rozotiera. Prvý dojem bola hustá textúra. Po nanesení na pokožku a rozotrení som videla ako sa konzistencia akoby zolejnatieva. Ide o naozaj mastný balzam, ktorý sa trošku neskôr vstrebe. Prirovnala by som to ku kokosovému oleju, ktorý tiež, keď má hustú konzistenciu, zolejnatie pri styku s kožou a tiež mu trvá dlhšie, kým sa vstrebe. 
  Vôňu produktu som si vybrala zámerne sviežejšiu, nakoľko obľubujem svieže vône. Navyše svieže vône sú teraz ešte stále aktuálne a využiteľné. Vybrala som si vôňu zeleného čaju, ktorý počas zimy pijem na dennej báze. Povedala som si, že som veľmi zvedavá na jeho vôňu v produkte. Nesklamala, ba naopak. Po celom dni ma príjemne osviežila, povzbudila moje zmysly. Nos som už nevedela odtrhnúť od pokožky.

Zloženie: bambucké maslo, arganový olej, tokoferyalcetát, parfum

UNIVERZÁLNY KOKOSOVÝ KRÉM
Krém, ktorý sa dá využiť doslova takmer na všetko, by nemal chýbať žiadnej žene. Viackrát som spomínala, že mám v láske produkty, ktoré sú univerzálne. Zaberajú menej miesta a šetria peniaze aj čas.
Univerzálny kokosový krém môžete využiť na telo, ruky, ale aj na tvár. Osobne ho najviac využívam na tvár a na ruky, milujem ako cítim na rukách príjemnú, až omamnú vôňu kokosu. Nazvala by som to závislosť.
Konzistencia je hutnejšia, produkt sa vstrebáva do pokožky pomalšie, avšak účinne. Moja pleť je zmiešaná, no napriek tomu som sa rozhodla nanášať si na ňu kokosový krém. Odkedy ho využívam, pleť sa mi zharmonizovala, vyzerá veľmi sviežo a málokedy sa lesknem ako diskoguľa, čo bolo ešte kedysi takmer na dennom poriadku. Okrem tváre však dodáva potrebnú výživu aj mojim rukám, ako som už spomínala. Momentálne je neoddeliteľnou súčasťou môjho kozmetického must – have. Navyše jeho 100ml balenie je pre mňa v tomto prípade veľkým plus, nakoľko ho využívam na dennej báze.

Zloženie: voda, kokosový olej, cetearyl alcohol, glyceryl stearate, cetyl alcohol, kyselina steárová, sodium lauroyl glutamate, tokoferylacetát, benzyl alcohol, parfum, dehydroacetic acid, citral, linalool

Tiež ste fanatici do produktov starajúcich sa o telo? 😊