Ahojte!
Pokiaľ milujete marcipán rovnako ako ja, mám niečo pre vás, čo by sa Vám skutočne mohlo páčiť. Od značky Weleda som dostala na testovanie dva produkty, ktorých vôňa je nádherná a milovníci marcipánu si pri nej prídu na svoje. Navyše oba produkty majú pekné ružové balenie, nádhera. Testovanie produktov som si skutočne užila. Po celom dni mi padla vhod sprcha s mandlovým sprchovacím krémom a po sprche bolo príjemné rozmaznávať (cháp natierať) svoje telo mandlovým hydratačným telovým mliekom. A to sú ony, produkty o ktorých vám dnes napíšem viac.
MANDĽOVÁ SPRCHOVACIA EMULZIA
Musím sa priznať, že aj keď preferujem tuhé mydlá, skutočne som si užila príjemnú uvoľňujúcu sprchu s mandľovou sprchovacou emulziou, ktorá povzbudila moje zmysly a odviedla svoju prácu na jednotku.
Nejedná sa o žiaden gél, ale emulziu – presnejšie krém, a o to príjemnejšia bola sprcha. Narozdiel od gélu, sprchovací krém nepení. Osobne mi to vôbec neprekáža, nakoľko som vyskúšala mnoho tuhých mydiel, ktoré tiež nepenili a viac – menej som na nepenivosť pri produktoch zvyknutá.
Mandľová sprchovacia emulzia umýva dostatočne, aj keď nepení, a je veľmi šetrná ku pokožke. Jej šetrnosť a nezávadnosť k pokožke je navyše dermatologicky testovaná.
Pokožka je po umytí jemná, vláčna a natoľko hydratovaná, že by ani nepotrebovala ďalšiu dodatočnú hydratáciu. Každopádne osobne mám veľmi rada krémy a mlieka na telo, čiže aj napriek dostatočnej hydratácií som po umytí siahla po mandľovom mlieku z rovnakej rady.

Produkt je vhodný pre vegánov a je držiteľom certifikátu NATRUE a certifikátu VEGAN.

Zloženie: Voda, mandľový olej, alkohol, glycerín, coco-glukozid, cocoyl glutamát disodný, bambucké maslo, karagenán, kyselina citrónová, xantánová guma, cocoyl glutamát sodný, parfum

MANDĽOVÉ TELOVÉ MLIEKO
Ako som už spomínala, po sprche som hneď siahla po mandľovom telovom mlieku, ktoré ma nesklamalo. Po každom sprchovaní sa naň veľmi teším, nakoľko prevonia moju pokožku a ešte dlhý čas zo seba cítim nádhernú marcipánovú vôňu. Na produkte oceňujem jeho balenie, presnejšie aplikátor, ktorým nanesiete do dlane presné množstvo aké potrebujete na jednu časť tela – ani veľa, ani málo.
Textúra mlieka je bohatá a výživná, mlieko je redšej konzistencie, nakoľko sa jedná o mlieko, nie o krém. Vstrebáva sa tým pádom skutočne rýchlo a dostatočne. Prakticky hneď po nanesení mandľového telového mlieka sa môžete obliecť a vyraziť kam len vám srdce ráči.
Nakoľko má produkt šikovný aplikátor, produktom sa príliš nemrhá a vydrží vám aj dlhšiu dobu. Mne vydržalo takmer dva mesiace, a to sa natieram pomerne často. Každopádne „sušienkam“ (ženám so suchšou pokožku) vydrží mlieko pravdepodobne kratšie, približne mesiac, záleží od dávkovania.

Výrobok je držiteľom certifikátu NATRUE.

Zloženie: Voda, mandľový olej, alkohol, glycerín, skvalén, behenyl alkohol, cetearyl glukozid, biely včelí vosk, karagenán, xantanová guma, kyselina mliečna, parfum

Páči sa vám mandľová vôňa? 😊