Ahojte!
Naša pleť denno – denne čelí mnohým nečistotám, ktoré sú v našom životnom prostredí, žiaľ. Smog, prach, nečistoty, baktérie a v teplom období dokonca aj pot, ktorý nám steká po tvári a množia sa v ňom baktérie. Napísala som len zopár faktorov, ktoré skutočne vedia potrápiť našu pleť, aj keď to mnohokrát na prvý pohľad nevidno. Zapozerali ste sa však niekedy v zrkadle na svoju pleť? Vyzerá bez života, tvoria sa na nej vyrážky alebo začervenané miesta a je príliš suchá alebo naopak príliš mastná? Všímajte si svoju pleť, prezradí vám veľa. Mnoho problémov sa však dá vyriešiť správnou starostlivosťou o pleť vhodnými produktmi. Jedným z vhodných produktov je aj čistiaci peeling na tvár.

Prečo som spomenula práve čistiaci peeling? Odpoveď je jednoduchá. Peeling najlepšie odstraňuje nečistoty a ich nánosy z pokožky, a navyše odstráni aj odumreté kožné bunky pod ktorými každá žena skrýva zdravú, čistú a nádhernú pleť. Dôležité je postarať sa o ňu a ukázať ju v správnom svetle.
Osobne mám starostlivosť o pleť veľmi rada. Zbožňujem starať sa o pleť, nanášať si na pleť rôzne krémy, masky, peelingy a všelijakú inú doplnkovú starostlivosť. Teraz si to možno mnohé ženy ani neuvedomujú, avšak o pár rokov sa vám pleť veľmi poďakuje.
Hĺbkový čistiaci peeling sa nanáša 1x týždenne, škoda. Má totiž nádhernú, sladučkú, ovocnú vôňu, ku ktorej si musím čuchať aj vo všedný deň. A keď príde konečne deň, kedy si ním môžem poriadne vyčistiť pleť, som celá bez seba. Nielenže mi pokožku prevonia, dodá mi aj pocit sviežosti a najmä čistoty.
Na výrobku sa mi okrem iného páči aj minimalistické prevedenie. Drevený vrchnák dodáva výrobku punc originality a ružový kvet spoločne s minimalistickým dizajnom obalu vo mne vyvoláva príjemné pocity a veľmi sa mi dizajn výrobku páči. Nie sú na ňom žiadne zbytočné čačky – mačky a to mám rada.
Jediné, čo by som produktu vytkla, je plastový obal. Ku drevenému vrchnáku by mi parádne pasoval drevený obal, avšak viem, že pri takomto výrobku je možný skôr hliníkový ako drevený.

Výrobok obsahuje 99,29% zložiek prírodného pôvodu a 43,90% zložiek z ekologického poľnohospodárstva a je vhodný aj pre vegánov. Značka NAOBAY netestuje na zvieratách.
Doprajete svojej pleti raz za čas peeling? 😇