Ahojte!
 Leto je pre mnohé ženy časom odhalených nôh. Sandálky, šľapky, a mnohé iné druhy topánok, ktoré nám odhaľujú nohy, sa stávajú v letnom období našimi must – have kúskami. Nie je pritom žiadnym tajomstvom, že najkrajšie v topánkach takého typu vyzerajú práve tie nohy, ktorým majiteľka dopraje potrebnú starostlivosť. Pedikúra? Fajn, to je začiatok úspechu. Nohy však potrebujú niečo viac ako jedenkrát do mesiaca pedikúru. Potrebujú extra starostlivosť, nakoľko práve ony sú tie, ktoré nás celý život „držia“. Nedávno som narazila na masku na nohy a ona je jednoznačne výrobkom, ktorý je pre moje nohy niečo extra, niečo skrátka špeciálne.

Ku maske na nohy som sa dopracovala skutočne náhodne. Našla som ju na stránke Lush a padla mi hneď do oka. Povedala som si, že je to výrobok úplne stvorený na letné obdobie. Bola som celý čas v očakávaní, kedy príde kuriér a ja budem konečne môcť ovoňať a vyskúšať masku na nohy. Akonáhle som sa dočkala, otvorila som ho a pričuchla som si ku nemu. Pokrčila som nosom, nevoňal mi. Napriek tomu som si však povedala, že mu dám šancu, pretože práve tie produkty, ktorý nemajú príliš vábnu vôňu, sa osvedčujú často ako tie najlepšie. Tak aj bolo. Skúsila som ho na moje nohy a bolo to niečo fantastické. Zrazu mi absolútne neprekážala vôňa produktu (alebo skôr smrad produktu).
Maska na nohy Volcano sa má nanášať v hrubšej, resp. silnejšej vrstve, ktorú si rozotriete na chodidlá a päty. Následne by ste si nohy mali zabaliť do plastových sáčkov, avšak myslím si, že z hľadiska ekológie je lepšie zabaliť si ich do akýchsi starších utierok. Maska pôsobí 20 minút, počas ktorých môžete relaxovať, prípadne nejakou maskou na tvár ošetriť aj vašu pleť. Počas dvadsiatich minút sa dejú s vašimi nôžkami zázraky. Jednak má maska skutočne silné deodoračné schopnosti, ale rovnako vám nohy aj prekrví. Vďaka obsahu pemzy slúži na nohy aj ako jemný peeling.
Po umytí som mala nohy ako vymenené. Nielenže som videla zmenu vďaka pôsobeniu peelingu, ale mala som aj príjemný chladivý pocit, ktorý ma sprevádzal po celý deň. Pot na nohách nemal šancu.

Zloženie: Kaolín, pemza, odvar z lipových kvetov a lipkavca, čerstvé rajčiny, čerstva papaya, zemiaky, glycerín, bentonitový gél, mentolové kryštáliky, citrónová silica, škoricová silica, Eugenol, Benzyl Benzoate, Limonene, Linalool, Parfum, Methylparaben, Propylparaben

Používate, prípadne chceli by ste niekedy použiť, masku na nohy? 😊