Ahojte!
Samotný názov napovedá, o čom sa dnes chystám písať. Rada by som vám dnes predstavila dva produkty od zn. Lush, ktoré sú určené na tvár. Prvým produktom je must – have kúsok, a tým je pleťový krém. Skutočne, bez kvalitného pleťového krému sa jednoducho nezaobídete. Druhým produktom je peeling na tvár, no môžete ho využiť aj na telo- Znovu sa jedná o produkt 2v1 (v poslednej dobe píšem o takýchto produktoch často) a myslím si, že produkty 2v1, ešte lepsie 3v1, sú skutočné senzácie. Nielenže vám šetria miesto v kúpeľni, šetria vám aj vaše peniaze.


PLEŤOVÝ KRÉM ENZYMION

Príjemne parfumovaný krém na pleť s ovocnou vôňou ma dostal. Stačí ho naniesť máličko a krásne vám vyživí celú pleť. Spočiatku som si ho naniesla na pleť viac, než bolo potrebné, avšak zistila som, aké množstvo je vhodné si nanášať a skutočne som bola prekvapená. Neverila som, že stačí niečoho tak máličko. Pleťový krém Enzymion je určený na mastnú pleť a musím potvrdiť, že pleť absolútne nezaťažuje a nemáte pocit mastnoty. Konzistenciu našľahanú, skôr však vodnatejšiu ako tuhšiu a rýchlo sa vsiakne do pokožky.
Vôňa produktu je ovocno – kvetinová, avšak veľmi jemná, a tým pádom pre mňa príjemná. Na pleti ju budete cítiť minimálne hodinu, veľmi rada si nanášam na pleť práve pleťový krém Enzymion.

Zloženie: nálev z čerstvých bio citrónov, fair trade bio gél z aloe vera, kakaové maslo, stearic acid, čerstvá šťava z papáje, glycerín, trietanolamin, čerstvá šťava z bio citrónov, za studena lisovaný bio pupalkový olej, za studena lisovaný bio olej z pšeničných klíčkov, limetková silica, cetearyl alcohol, lilial, limonene, methylparaben, propylparaben


PEELING NA TVÁR A TELO OCEAN SALT

Viete, čím ma zaujal peeling Ocean Salt? Zaujal ma najmä tým, že je samo – konzervačný. Lush má mnoho výrobkov v ktorých nie sú žiadne konzervanty, prípadne sa v nich nachádza konzervant prírodný. V tomto prípade je to morská soľ.
Vôňa produktu je opojná a osviežujúca, cítiť z nej najmä limetky, ale aj závan mora. Na leto ideálna kombinácia vôní.
Peeling Ocean salt je krémový a úplne ľahučký. Konzistencia je ako našľahaná pena s obsahom kryštálikov soli.
Jemné kruživé pohyby po pleti alebo po tele vám pokožku krásne prekrvia a premasírujú, navyše soľ pleť perfektne vydezinfikuje a vyčistí. Peeling sa po použití ľahko zmyje a pleť nevysušuje. Odporúčam vám však pleť po použití peelingu vždy hydratovať pleťovým krémom.
Pokožka je po aplikácia jemná a hebká na dotyk. Vidieť, že je perfektne vyčistená a revitalizovaná. Peeling Ocean Salt je vhodný pre všetky typy pleti, avšak dávajte pozor pri používaní na otvorené vyrážky, aby sa do nich nedostal.

Zloženie: jemná morská soľ, ručne zbieraná morská soľ, nálev z čerstvého grapefruitu, jemné bio tofu, glycerín, japonský vosk, sodium cocoamphoacetate, čerstvé bio limetky lúhované vo vodke, mangové maslo, extra panenský kokosový olej, avokádové maslo, limetková silica, chaluha bublinatá absolue, violka vonná absolue, citral, limonene, linalool, parfum, CI 42090


Máte radi značku Lush? 😇