Ahojte!
Prednedávnom mi došla čistiaca pleťová voda, a tak som rozmýšľala, ktorú by som si mohla zadovážiť ako ďalšiu. Málokedy sa stane, že pri nejakom produkte ostanem, vždy skúšam a testujem ďalej. Do oka mi padla pleťová voda od jednej z mojich obľúbených prírodných značiek – Weledy. Osobne ma značka Weleda nikdy nesklamala a tušila som, že inak to nebude ani v tomto prípade. Na pleťovú vodu som sa tešila nielen kvôli tomu, že mi predošlá došla, ale aj z dôvodu, že jej obal je ekologický. Čo viac si môžem od produktu želať?

Ako som už načrtla v úvode, obal produktu je skutočne ekologický a „nature friendly“. Krabička v ktorej sa nachádza čistiaca pleťová voda je papierová a fľaška s obsahom je sklenená. Weledu zbožňujem aj vďaka ich dôrazu na životné prostredie, skleneným obalom mi pohladili srdce i dušu.
Fľaška má praktické kvapkatko (aplikátor), ktorým si nanesiete presne toľko pleťovej vody, koľko potrebujete. Zamedzuje sa plýtvaniu a navyše je veľmi nepravdepodobné, že by sa vám produkt niekde mohol rozliať.
Čistiaca pleťová voda je určená pre všetky typy pleti, ktoré by mala tonizovať, zjemniť, oživiť a pôsobiť sťahujúco na zväčšené póry. Okrem výťažkov z hamamelisu obsahuje výťažky z ružových lupeňov, ktoré jej tiež dodávajú osviežujúcu prírodnú vôňu. Upozorňujem, že vôňa je skutočne svieža a kto má radšej tlmenejšie alebo zemité vône, nebude to pre vás vhodný výber. Vždy však platí „100 ľudí, 100 chutí“.
Teší ma, že pleťová voda skutočne pleť precízne vyčistí a väčšinou si vystačíte s jedným odličovacím tampónikom. Po použití je pleť jemná na dotyk, avšak môže sa stať, že občas budete mať pocit suchej pleti. Odporúčam vám vždy po vyčistení pleti na pleť naniesť pleťový krém vhodný na váš typ pokožky.

Produkt má certifikát Vegan a certifikát NaTrue.

Zloženie:  Voda, alkohol, extrakt z listov rosa moschata, destilát z vilínu virginského, extrakt z plodov citrónu, parfum, limonén, linalol, geraniol, citral

Čo hovoríte na ekologický obal pleťovej vody? 😇