Ahojte!
Existujú lepšie šampóny ako tuhé? Kto vyskúšal tuhé šampóny a zistil, že mu vyhovujú, jeho odpoveď jednoznačne bude „Nie“. Rovnaký dojem mám aj ja, lepšie šampóny ako tuhé skutočne neexistujú. Mne vyhovuje tuhý šampón enormne, omnoho väčšmi ako tekutý. Jednak zaberá menej miesta, keďže je menší a praktickejší a na druhú stranu nemusíte mať strach, že by sa vám vylial alebo vám vytekal. Výhody tuhých šampónov by som mohla písať do rána.
Najväčšou výhodou tuhých šampónov je, že ich takmer na 100% miniete celé. O ktorom tekutom šampóne toto môžete napísať, prípadne povedať? Najskôr musíte do obalu tekutého šampónu napustiť vodu, zamiešať a až potom sa vám tekutý šampón minie celý. Pri tuhom šampóne vám však takéto starosti nehrozia. Nie je to skvelé?


V úvode som vám načrtla pár výhod, ktoré majú tuhé šampóny. Nedá mi spomenúť ešte jednu vec – tuhý šampón o ktorom vám dnes píšem má výborný tvar, ktorý vám padne presne do ruky. Penivosť produktu je výborná, určite si dokážu zvyknúť aj ľudia, ktorí ešte len prechádzajú z chemickej kozmetiky na prírodnú. Úprimne ma trochu zarazil fakt, že produkt ShinyShamp dokáže urobiť na vlasoch tak bohatú penu. Každopádne vlasy umýva do hĺbky, po umytí sú vlasy krásne voňavé a nadobúdajú svoj stratený lesk. V mojom prípade sú vlasy takmer neustále bez lesku, takže som sa veľmi potešila, keď som videla svoje vlásky ako žiaria. Neoslepia vás, žiaria tak akurát.
Použitie je veľmi jednoduché. Stačí len navlhčiť vlasy, a pošúchať parkrát po hlave.
Šampón ShinyShamp mi veľmi pomohol aj s frekvenciou umývania vlasov. Nemusím si už umývať vlasy každý druhý deň, ako tomu u mňa bolo zvykom. Vcelku mi postačí umývať si vlasy každý tretí deň, som veľmi spokojná.
Vôňa je fascinujúca. Keď si k nemu privoniam, v okamihu sa ocitám na rozkvitnutej lúke plnej kvetov a voňavých byliniek. Je to upokojujúce, v okamihu sa zbavíte negatívnych myšlienok. Nič umelé, len krásna vôňa prírody.

Zloženie: Sodium Cocoyl Isethionate a Cocomidopropyl Betaine (povrchovo aktívne zložky rastlinného pôvodu), Bentonit, Cetyl Alcohol a Cetearyl Alcohol (emulgačné zložky rastlinného pôvodu), ruža šípová, ružové drevo, ruman rímsky, glycerín rastlinného pôvodu, jojobový olej, olej z hroznových jadier, kokosový olej, ibištek čínsky, ruža damascénska, kyselina pantotenová, Allantoin (aktívna zložka z Kostihoja lekárskeho

Vyskúšali ste už niekedy tuhý šampón? 😊