Ahojte!
Vždy, keď testujem nejaký nový produkt, musím ho mať počas písania recenzie pri sebe (najlepšie doslova na sebe). Sú však produkty, pri ktorých sa vôbec neviem sústrediť. Môže to byť spôsobené ich vôňou, pekným balením, prípadne tým, že je produkt pre mňa jednoducho zaujímavý. V tomto prípade sa jedná o akési 3v1, pretože krémový deodorant, ktorý dnes testujem, má nádhernú vôňu, pekné balenie a jeho zaujímavosť? Aspoň pre mňa rozhodne veľká.
Celý čas ho počas tejto recenzie ňuchám, dokonca ho mám i nanesený na sebe. Zbožňujem ho. Hádam sa v neďalekej budúcnosti bude dať poslať vôňa cez počítač, túto vôňu totiž potrebujete cítiť.

Ako som už v úvode načrtla, produkt má neskutočnú vôňu. Dokážem o nej povedať, že to je jedna z najpríjemnejších vôní, aké som kedy v prírodnej kozmetike ucítila. Spája sa v nej jazmín, vanilka a kosatce. Na oficiálnej stránke sa píše, že sa jedná o afrodiziakálnu vôňu. Nuž (alebo skôr chvála), musím to jednoznačne potvrdiť. Nepotrebujete žiadnu ďalšiu voňavku, ľudia vás totiž budú cítiť a v prípade, ak použijete len deodorant. A ešte ako veľmi príjemne!
Obal produktu je jednoduchý a v jednoduchosti je predsa krása. Ide o hliníkový vrchnáčik a plastový kelímok. Trochu ma mrzí ten plast, avšak krabičku po umytí môžete využiť na niečo ďalšie a tým pádom šetriť našu prírodu.
Konzistencia produktu je mäkšia, aby sa ľahšie nanášala. Deodorant sa nanáša čistými prstami.
Výrobok je narozdiel od mnohých iných vhodný aj po holení či depilácií, pretože neobsahuje alkohol.
Čerešničkou na torte je v tomto prípade výdrž produktu. Prosím, ak nesedíte, sadnite si. Skutočne. Deodorant vydrží celý deň!!! Áno, čítate dobre. Celý deň. Približne 10-12 hodín. Nemohla som tomu uveriť, no týmto si ma získal na plnej čiare a pre mňa je to jeden z NAJLEPŠÍCH deodorantov. Len si vezmete, ktorý chemický deodorant alebo nebodaj antiperspirant vám vydrží takú dlhú dobu. Myslím si, že ani jeden. Navyše stránka Soaphoria absolútne neudáva výdrž produktu, tým pádom spotrebiteľa neťahá za nos. Kľudne by však v tomto prípade mohla uviesť výdrž.
Určite mám v pláne vyskúšať aj ďalšie deodoranty od zn. Soaphoria. Mám šťastie, že v Košiciach je stánok Soaphoria, a tým pádom tam v najbližšom čase určite zbehnem, pretože tento deodorant nutne potrebujem ešte v jednom balení.. Dobre, možno nie úplne v jednom, aspoň v troch. Najlepší deodorant pod slnkom, to je jeho synonum.

Zloženie: maranta trstinová, kukuričný škrob, kokosový olej, bambucké maslo, kakaové maslo, včelí vosk, hydrogénuhličitan sodný, biely íl, bentonitový íl, oxid zinočnatý, aróma

Skúšali ste niekedy krémový deodorant? 😊