Ahojte!
Zubných pást je dnes neúrekom. Vojdete do hociktorej predajne, či drogérie – oddelenie zubných pást a zubných potrieb, a zrazu máte pocit, že ste sa ocitli vo fabrike. Aspoň ja mám vždy taký pocit. Vyberať zubnú pastu pre mňa bola vždy tragédia, všetky totiž sľubovali hory – doly a samozrejme to skončilo vždy len vyhodením peňazí, pretože „účinky“ ma akosi obišli. Vravela som si, že už kašlem na to a nebudem kupovať pasty, ktoré majú len dobrú reklamu, a tým to vlastne aj končí. Samozrejme by som to nebola ja, ak by som ešte niečomu nedala šancu. Skúsila som bieliacu pastu na zuby od NuSkin na ktorú som bola veľmi zvedavá. Zaujímalo ma, či skutočne dokáže vybieliť zuby.
Poviem vám, ostala som milo prekvapená. Neverila som, že skutočne narazím na zubnú pastu, ktorá moje zuby dokáže vybieliť. Tí, čo občas sledujete moje videá, ktoré dávam na Instagram story, tak ste si pravdepodobne všimli mojich belších zubov. Za tie vďačím tejto paste, pred ktorou vážne dávam klobúk dole. Prvé výsledky som uvidela približne do desiatich dní od začatia používania tejto zubnej pasty, čo mne osobne príde ako pomerne krátka doba, čo sa týka prvých výsledkov, čiže to musím rozhodne vyzdvihnúť. Určite však záleží aj na vašom pôvodnom odtieni zubov, čas sa bude pravdepodobne u každého líšiť. Myslím si však, že do dvoch týždňov spozoruje rozdiel každý.
Spočiatku som mala problém málinko s krvácaním ďasien, to však trvalo len 3-4 dni, zrejme z dôvodu obsahu fluoridu, ktorý môže dráždiť ďasná. Nič drastické to však nebolo, pastu som teda používala ďalej a krvácanie viackrát po tomto už nenastalo. Chcela by som však upozorniť na to, že počas umývania zubov spozorujete (takmer istotne) zvýšenú tvorbu slín, za ktorú môže práve fluorid. Zvýšená tvorba slín absolútne ničomu neprekáža, nie je to na škodu a nemusíte sa toho báť, no aby ste sa nezľakli, pre istotu vás s tým oboznámim.
Používate, prípadne ste už niekedy skúsili, bieliace zubné pasty? 😊