Ahojte!
Týždne ubiehajú ako voda a ja si stále márne značím deň, kedy navštívim kaderníčku. Do diáru si zaznačím, aby som tam už konečne zašla, avšak určite to každá z nás pozná.. Týždeň občas ubieha príliš rýchlo a vy nestíhate otáčať strany v diári. V obavách, že ste to tento týždeň nestihli, si to okamžite zaznačíte na ďalší týždeň, a kolobeh menom „nestíham kaderníčku“ je na svete. Vaše vlasy to však majú šancu značnú chvíľu vydržať aj bez jej pomoci, pokiaľ im doprajete istú dávku starostlivosti. Napríklad vhodným šampón, ktorý sa o vaše vlasy postará a dodá im šmrnc.

Možno ste si teraz povedali, že čo je dobré pre môj typ vlasov, nemusí byť vhodné aj pre ten váš typ. O to viac sa teším, že vám dnes môžem predstaviť produkt, ktorý je vhodný pre všetky typy vlasov.
V prvom rade by som sa veľmi rada zmienila o samotnom obale výrobku. Obal produktu je veľmi praktický, pretože má pumpičku, ktorou sa šampón veľmi jednoducho nanáša. Oceňujem takýto dávkovač s pumpičkou, pretože šampónu vďaka nemu míňate menej a navyše nie je šanca, aby sa vám niekde rozlial. Skutočne šikovný obal.
Za zmienku stojí to, že šampón je penivý, ale len jemne. Pokiaľ používate prírodné produkty, špeciálne práve šampóny, tak iste viete, že penivosť je pri nich slabšia ako pri značkách chemickej kozmetiky. Osobne som zvyknutá, že niektoré prírodné šampóny skutočne penia málo. Pri šampóne Bioaquanol by si určite však dokázal zvyknúť aj človek, ktorý prechádza z chemickej kozmetiky na prírodnú. Penivosť ma príjemne potešila i prekvapila.
Vôňa je príjemná, možno by som dokonca mohla tvrdiť, že mi príde celkom unisex, avšak na vlasoch sa dlho neudrží.
So šampónom Bioaquanol som skutočne spokojná, jednak vďaka praktickému obalu s pumpičkou a jednak kvôli tomu, že moje vlasy umýva perfektne. Vlasy nevysušuje a môžete ho používať aj každý deň. Obsahuje totiž veľmi jemné tenzidy a nízku úroveň konzervačných látok. Pokiaľ sa vám vlásky príliš mastnejú, prípadne ste zvyknutí umývať si vlasy denne, v tom prípade rozhodne odporúčam práve tento produkt.
Ktorý šampón používate na vlasy vy? 😊