Ahojte!
Aby môj blog nebol dookola len o recenziách všelijakej kozmetiky, rozhodla som sa vyskúšať produkt, ktorý nie je síce úplne z iného „súdku“, ale predsalen sa líši oproti tým, ktoré bežne testujem. Na výživové doplnky sa síce veľa ľudí pozerá cez prsty, no osobne si myslím, že niekedy sú skutočne potrebné. Ľudia často trpia všelijakými nedostatkami vitamínov, pretože je občas ťažké ustrážiť si v strave všetky vitamíny. Rozhodne som za, aby ľudia občas užívali aj doplnky stravy. Iste veľa z vás vie, že každý vitamín a každý minerál je potrebný pre naše telo, avšak málokto vie, ktorý vitamín a minerál je na čo potrebný. Prioritne sa dnes chcem venovať práve doplnku stravy, ktorý obsahuje všetky potrebné vitamíny a minerály pre posilnenie vlasov a vlasových korienkov.

Výživový doplnok obsahuje 60 tabliet, čo znamená, že vám tento doplnok stravy vydrží na dva mesiace. Hlavnou pýchou v tomto produkte je vitamín B5 (201% ODD) a vitamín B6 (288% ODD). Ďalej to však je aj zinok, kyselina listová, horčík, železo, a mnoho ďalších, veľmi potrebných vitamínov a minerálov pre naše telo. Osobne ma ako vegetariánku zaujal aj vitamín B12, ktorý je v tomto výrobku obsiahnutý v dávke 40% ODD.
Prioritne je výživový doplnok určený na podporu rastu vlasov, avšak mne veľmi pomohol aj na nechty. Možno dokonca viac ako na spomínané vlásky. Čo sa týka nechtov, konečne sa mi prestali lámať, dostatočne rýchlo rastú a zlepšila sa aj ich kvalita. V tomto smere odporúčam tento produkt na plnej čiare. Na vlasy mi však pomáhal trošku menej ako na nechty. Za zmienku však rozhodne stojí to, že prvýkrát od operácie sa mi pri užívaní tohto doplnku konečne znovu poriadne točia vlasy! 😃 Prvé dva týždne som videla zmeny len na mojích nechtoch, avšak po mesiaci skutočne vidím, že okrem toho, že výrobok pomáha mojím kučeravým vlasov, pomáha aj končekom vlasov. Naposledy som ich dávala zastrihnúť ešte niekedy v decembri, a tak som si myslela, že čoskoro budem mať znovu rozštiepené končeky. Našťastie som tomu tentokrát predišla a myslím si, že to je najmä vďaka Hair formule 2G.
 Výrobok ma naozaj zaujal, pretože pre mňa osobne je to akýsi produkt 3v1. Viditeľne pomáha mojím nechtom, zlepšuje stav mojích vlasov a navyše obsahuje vitamín B12 a železo.
Používate nejaké doplnky stravy? 😊