Ahojte!
Značka Lush nedávno predstavila nové produkty, ktoré zaručene potešia všetkých milovníkov voňavých večerov strávených vo vani. Osobne uprednosťujem sprchovanie, avšak dalo by sa odolať novinkám od zn. Lush? Možno áno, avšak prečo odolávať. Domov mi prišli štyri úžasné voňajúce kúpeľové oleje z ktorých som bola nadšená. Okamžite prevoňali celú izbu. Privoniavala som k ním takmer neustále, ich vôňa je ako droga. Lush je v tomto naozaj špička, dokáže vytvoriť všelijaké produkty, ktoré sú tak slastne voňavé ako napríklad aj oleje, ktoré mi prišli.

 Ako som už spomínala, mala som možnosť vyskúšať štyri kúpeľové oleje. Prvý, do ktorého som sa pustila, bol Ginger. Tento bol zo všetkých olejov najmastnejší, avšak to mi vôbec nerobilo problém. Horšie však bolo to, že sa usadeniny veľmi ťažko umývali z vane. Ak si však odmyslím tento fakt, olej bol naozaj skvelý, dokonca mal na sebe aj akési zlaté trblietky, čo sa mne osobne veľmi páčilo. Vo vode však trblietky príliš vidno nebolo, čo ma trochu mrzí.
Druhý z kúpeľových olejov som dala vyskúšať mamine. Polyamorous je zo všetkých olejov najkrajší. Nádherné srdiečko, ktoré má v sebe ďalšie srdiečka. Naozaj nádherný vzhľad, ktorý je tvarovaný ako viacvrstvové srdce. Polyamorous má veľmi jemnú vôňu, ktorá uľahodí každej žene. Mojej mamine sa vôňa veľmi páčila.
Tretí olej má tiež prívlastok „naj“, konkrétne najcitrusovejší. Netuším, či také slovo vôbec existuje, ale ak náhodou nie, tak odteraz už existuje. Kto sleduje môj blog vie, že citrusové vône mám najradšej. Potešila som sa, keď som v balíčku uvidela kúpeľový olej Magnificent, doslova to bolo pohladenie na duši. Pokiaľ obľubujete citrusové vône, jednoznačne odporúčam olej Magnificent, ktorý má sviežu a povzbudzujúcu vôňu vďaka silici z grapefruitu.
Vraví sa, že posledná vec je vždy čerešnička na torte. Posledný kúpeľový olej nie je úplnou čerešničkou na torte, kedže v mojich očiach ho predbehol kúpeľový olej Magnificent, avšak je takmer čerešničkou. Reč je o kúpeľovom oleji Revelations. Vôňa je taktiež veľmi osviežujúca a zo všetkých kúpeľových olejov je Revelations najvoňavejší a jeho tvar je najzaujímavejší. Dva kúsky trojuholníkov, ktoré sú v strede spojené akousi bielou hmotou.
Všetky spomenuté kúpeľové oleje sú vhodné aj pre vegánov, neobsahujú žiadne živočíšne zložky. 😇

Zaujali vás kúpeľové oleje zn. Lush? 😊