Ahojte!
Netrpezlivo čakám na koniec zimy, avšak mám pocit, že jar ešte stále nie je tak blízko, ako by som chcela. Zimný čas naozaj nemám veľmi rada, pretože je to pre mňa čas, kedy som menej produktívna, viac ospalá a povieme si pravdu, jednoducho lenivá. Človek je v zime takmer ako medveď, tiež sa nastavuje na zimný režim. Oproti medveďom však máme jednu obrovskú výhodu. Svoj deň totiž môžeme zakončiť relaxačným a voňavým kúpeľom. Existujú produkty od výmyslu sveta, ktoré môžete použiť, keď máte chuť relaxovať. Mne sa s relaxom spája naozaj široké spektrum všelijakých produktov, predmetov a pod. Najviac sa mi však s relaxom spájajú bylinky. Verím v ich liečivú silu a pri relaxovaní by som ich nemohla vynechať. Akonáhle som teda uvidela bylinkovú relaxačnú sadu od Manufaktury, podskočilo mi srdce. Nevedela som sa dočkať, kedy konečne otvorím balík a ovoniam ju, rovnako som sa tešila aj na samotné testovanie, ktoré bolo veľmi príjemné a samozrejme, relaxačné. 😊
ZJEMŇUJÚCI & VÝŽIVNÝ SOĽNÝ PEELING

Svoj relaxačný večer som začala v sprche, kam som si so sebou vzala aj soľný peeling. Oceňujem jeho obal, ktorý je veľmi praktický. Tieto obaly mám veľmi rada, avšak môjmu srdcu by viac uľahodil, ak by bol sklenený. Vtedy by som ho totiž znovu využívala na niečo iné. Nič to však nemení na tom, že balenie v kelímku je praktické, má jednoduché zatváranie aj otváranie, a rovnako aj vzhľad obalu vyzerá vďaka kelímku luxusnejšie.
Po otvorení ucítite nádhernú vônu. Naozaj veľmi intenzívnu, ktorá prevonia celú vašu kúpeľňu. Chvíľu máte skutočne pocit, že sa nachádzate na nejakom wellness pobyte. Peeling má jednu z najviac intenzívnych vôní, aké som kedy v produktoch cítila, čiže sa do neho rozhodne oplatí investovať. Nezľaknite sa však, keď po otvorení zbadáte na povrchu olej. Jedná sa o mandľový a marhuľový olej, ktoré majú pre vašu pokožku blahodarné účinky.
Nemôžem zabudnúť podotknúť to, že produkt je vegánsky.

ZVLÁČŇUJÚCE TELOVÉ MLIEKO 

Po vylezení zo sprchy som sa nevedela dočkať, kedy sa natriem relaxačným telovým mliekom.V zime je zväčša každá pokožka omnoho viac vysušenejšia, ako napríklad v lete. Dôležité je, aby sme pokožke dopriali poriadnú hydratáciu o ktorú sa skvelo postará telové mlieko od Manufaktury, ktoré obsahuje napríklad žriedlovú soľ z karlovarských minerálnych prameňov, mandľový olej a hroznový olej. Prečo som spomenula práve tieto tri zložky? Dôvod je jednoduchý. Žriedlová soľ je bohatá na množstvo minerálov, mandľový olej je vysoko výživný a hroznový olej má regeneračné a spevňujúce účinky. Všetko dohromady robí telové mlieko takým, aké momentálne je – skvelým.
Telové mlieko sa veľmi dobre nanáša, rýchlo sa vstrebáva a má veľmi príjemnú, ale zároveň nenásilnú vôňu medovky. Konzistencia nie je príliš hustá, a tak sa s ním pracuje o niečo lepšie ako napríklad s maslami.
Rovnako ako pri výživnom soľnom peelingu, aj relaxačné telové mlieko je vegánske.

SYPANÝ BYLINKOVÝ ČAJ – ANTISTRESS & RELAX

Večer som zakončila fantastickým bylinkovým čajom, ktorý obsahuje napríklad kvety harmančeku, a levandule, listy mäty priepornej a pod. Všetky bylinky, ktoré čaj obsahuje, sú naozaj ako stvorené pre relaxáciu. Navyše levanduľa pozitívne pôsobí pri poruchách spánku, čiže je šanca, že sa vám vďaka bylinkám, ktoré obsahuje tento čaj, upraví váš spánok. Bylinky majú naozaj liečivú silu a rozhodne som ich zástanca. Vždy treba hľadať liečivú silu v prírode, pretože príroda nám ju občas dáva priamo „na dlani“. A verte či nie, príroda má veľkú moc v našom zdraví.

MÁTE RADI ZNAČKU MANUFAKTURA? 😊