Ahojte!
V sobotu som vydala článok s názvom „Líčenie s Elnino.sk – Časť I.“, v ktorom som vám predstavila nádhernú paletku od MakeUp Revolution a sľúbila som vám, že v druhej časti článku vám predstavím dva produkty od Gabrielly Salvete. Prišlo mi to na jeden článok moc, a tak som sa rozhodla, že to jednoducho rozdelím do dvoch článkov. Myslím si, že aj vám sa to číta lepšie, keď je článku menej. Napokon stále platí: „kvalita nad kvantitu“. 😇

GABRIELLA SALVETE – RÚŽ NA PERY DOLCEZZA MATTE

Prvý si v tomto článku vezmem „pod zub“ nádherný matný rúž. Narozdiel od paletky som ho nevyberala príliš dlho, avšak naozaj som sa nevedela rozhodnúť medzi dvomi úžasnými odtieňmi. Spočiatku som túžila po odtieni Pinot Noir, ktorý je podstatne tmavší a jeho farba je veľmi sýto fialová. Potom som však zbadala odtieň, ktorý som si napokon aj nechala zaslať, pretože sa stal mojím favoritom. Síce po dlhšom uvažovaní, ale predsalen. Chardonnay.

Viete, ako sa spieva v tej pesničke? „Rúže na pery, tie mám zo všetkého najradšej.“ Dobre, možno sa to spieva trošičku inak, ale myslím si, že toto na mňa sedí omnoho viac. Pery sú časť celého mejkapu, ktorú robím veľmi rada. Dlho som sa pre tvar svojich pier trápila, pretože sú naozaj úzke. To je vlastne aj dôvod, prečo pravdepodobne neuvidíte v žiadnom článku ako vyzerá rúž na mojich perách. Musím sa cez to jednoducho preniesť, ale poznáte to. Sme vo svete, kde na nás všade číhajú krásavice s plnými perami, a my „úzkoperové“ z toho máme mierny komplex. 😃
Každopádne, momentálne som v štádiu, kedy som so sebou (takmer) úplne spokojná. Priznávam, výplň pier by mi asi trochu zlepšila vlastný pocit z môjho vzhľadu, avšak treba sa naučiť pracovať s tým, čo nám príroda (vlastne predovšetkým gény) dala. Prípadne si niečím dopomôcť. Napríklad výborným rúžom. Pokiaľ sa dokážete vyhrať s rúžom na pery, aj z vašich malých pier sa môžu stať pery, ktoré sú neodolateľné. Ku tomu vám môže dopomôcť rúž v odtieni Chardonnay, ktorý na perách nádherne vynikne. Milujem jeho úžasný tvar s ktorým sa pracuje naozaj výborne. Pery dokážem nádherne obtiahnúť a napokon vyplniť. Okrem jeho skvelému tvaru musím pochváliť aj samotný obal, ktorý má jemný nádych luxusu. A čerešnička na torte? Rúž vonia!

 GABRIELLA SALVETE – RIASENKA GABY

Riasenka je zázrakom a zvýrazní aj tie oči, ktoré sú na prvý pohľad dosť nevýrazné. Vravím samozrejme o riasenke, ktorú vidíte na fotke. Väčšinou som mala problém nájsť riasenku, ktorá by mi vyhovovala. Možno aj to bol jeden z dôvodov, prečo sa mi jednoducho nechcelo maľovať sa, dokonca sa mi mejkap na mojej tvári vôbec nepáčil. Veľa riaseniek moje mihalnice zlepovalo a už som pomaly strácala nervy. Rozhodla som sa, že posledná riasenka, ktorej dám možnosť, je riasenka Gaby. Hádajte, čo sa stalo. Nesklamala! Skutočne som ostala veľmi milo prekvapená. Ako jedna z mála moje riasy nelepí, čo je pre mňa najdôležitejšie. Okrem toho pôsobí na oku veľmi prirodzene, pretože jej kefka dokáže veľmi pekne „prečesať“ mihalnice. Riasenka sľubuje, že vytvorí objem a predĺži mihalnice. Stalo sa presne to, čo riasenka sľubovala. Pri tomto produkte naozaj platí staré známe: „Za málo peňazí, veľa muziky.“.

PÁČIL SA VÁM ČLÁNOK O DEKORATÍVNEJ KOZMETIKE? CHCELI BY STE TAKÝCH ČLÁNKOV NA BLOGU VIAC? 😊