Ahojte!
Uvažovala som, čím by som vás mohla prekvapiť. Napadlo mi, že rozhodne by som vás prekvapila tým, keby som napísala článok o dekoratívnej kozmetike. Na mojom blogu sa venujem prevažne kozmetike, ktorá sa stará o telo a pod., tým pádom som chcela blog obohatiť o čosi nové. V spolupráci s Elnino.sk som si pre vás pripravila na testovanie 3 produkty, ktorými hravo zvládnete veľmi pekné líčenie, ktoré dokonca nestojí ani viac ako 20€! 😇
Na testovanie som si vybrala zn. MakeUp Revolution a zn. Gabriella Salvete, pretože viem, že tieto značky netestujú svoje produkty na zvieratách, navyše sú cenovo dostupné. Gabriellu Salvete možno nájsť aj v drogériách.

MAKEUP REVOLUTION – PALETKA OČNÝCH TIEŇOV PINK FIZZ
Predtým, než sa mi dostali do rúk štetce od EcoTools som sa takmer vôbec nelíčila. Nemám síce na mysli to, že sa momentálne líčim každý deň, avšak občas sa nalíčim a dokonca som tomu prišla na chuť. Spočiatku som však používala len dva produkty – rúž a riasenku. To bola moja celá kozmetická výbava. Časy sa však menia, a tie moje (kozmetické) sa zmenili s príchodom už spomínaných štetcov. Zrazu sa mi zaľúbili všelijaké paletky na oči a vo mne bola túžba nejakú vyskúšať. Listovala som e-shopom naozaj dlho, kým som sa dostala k tej, ktorú vidíte na fotke. Mala som pocit, že si nedokážem vybrať. Naozaj obdivujem slečny, ktoré nie sú vyberavé a vedia presne, akú paletku by chceli. Osobne som totiž nemala žiadnu predstavu. Chcela som najmä, aby bolo čo najviac očných tieňov z paletky reálne využiteľných. Najviac som si priala nájsť takú, v ktorej budú všetky tiene využiteľné. A hľa! Našla som.
 Už vám však nebudem ďalej „nudiť“ svojim príbehom o mojom hľadaní ideálnej paletky. Radšej vám prezradím, ako som s ňou spokojná. Vlastne nie len to, pretože spokojná som veľmi. Chcem vám však k tomu napísať viac ako len strohé „Som s paletkou spokojná.“. Napríklad vám chcem dať do pozoru, že paletka obsahuje 16 očných tieňov, zrkadlo a štetec. Nájdete v nej prevažne lesklé očné tiene, ale aj pár matných. Naozaj si je z čoho vyberať. Očné tiene, ktoré nájdete v paletke sú ideálne na bežné nosenie, avšak určite si s nimi dokážete urobiť aj líčenie na ples.
Veľmi ma upútal samotný obal paletky, ktorý je naozaj úžasný. Predstavuje čokoládu, ktorá sa roztápa. Navyše je ružový, a kto má pozná vie, že ružovú milujem. Krajší obal si ani neviem predstaviť.
Pigmentácia očných tieňov je dobrá, dalo by sa povedať, že z hľadiska ceny naozaj parádna. Niektoré tiene sú však pigmentované menej, iné viac. Najlepšiu pigmentáciu som zaznamenala u bielo –  strieborného tieňu (druhý rad, prvý vľavo) a u dvoch oranžových (alebo skôr bronzových), ktoré vidíte presne v strede paletky. Ostatné majú tiež dobrú pigmentáciu, avšak nie tak silnú ako tie, ktoré som práve vymenovala.
Tiene vydržia na očnom viečku dlhú dobu, avšak treba rátať s tým, že pigmentácia sa bude pomaličky vytrácať. Nie je to však nič tragické a minimálne 4-5 hodín určite vydržia v pôvodnom stave. Rovnako som spokojná aj s ich umývaním. Veľmi ľahko idú pri odlíčení dole, sama som ostala prekvapená, ako jednoducho sa dajú odstrániť.
POKRAČOVANIE RECENZIE NÁJDETE NA BLOGU V STREDU, KDE VÁM PREDSTAVÍM RIASENKU „GABY“ A RÚŽ „DOLCEZZA“ OD GABRIELLY SALVETE. 😇