Ahojte!
Povedzme si úprimné, ktorá z nás je úplne spokojná so svojimi vláskami? Asi ani jedna. Moje vlasy boli istý čas pre mňa naozaj problémom. Jeden čas boli mastné a potom prišlo obdobie, kedy boli suché ako kefa. Momentálne po všetkých možných aj nemožných prírodných výrobkov sú síce moje vlasy v lepšom stave, avšak ešte stále im niečo chýba. Osobne mám totiž pocit, že sú suché, avšak kaderníčka mi povedala, aby som skúsila šampón na normálne vlasy. Rozhodla som sa ju počúvnuť a skúsiť niečo na normálne vlasy, nie na suché, ako som používala doteraz. A tak som sa rozhodla pre vyživujúci šampón s prosom od Weledy.


Kým som ešte len začínala s používaním tohto šampóna, nebola som s ním príliš spokojná. Mala som pocit, že moje vlasy neumýva poriadne. Jeho penivosť bola taktiež slabá, a tak som si myslela, že to nie je šampón vhodný pre mňa a vybrala som si niečo, čo mi vlastne ani nevyhovuje. Možno to však bolo zapríčinené len tým, že som za posledný rok používala zväčša len tuhé šampóny. Každopádne som sa však s týmto šampónom časom „skamarátila“, zistila som aké množstvo potrebujem na umytie vlasov a konečne sa mi vlasy prevoňali. Bola som veľmi nadšená, keď mi po vysušení vlasy voňali po tomto šampóne, ktorý vonia naozaj veľmi príjemné. Mojej mamine pripomína jeho vôňa starý, klasický, žihľavový šampón. Čo však musím podotknúť je fakt, že spočiatku možno ani vám nebude vyhovovať. Stáva sa to najmä vtedy, ak prechádzate z chemickej kozmetiky na prírodnú alebo ako v mojom prípade, keď prechádzate z tuhých šampónov na tekuté. Treba tomu však dať šancu a občas aj istý čas.
Osobne som pocítila zlepšenie kvality a štruktúry vlasov až po niekoľkých umytiach. Pri žiadnom produkte sa nedá hneď zistiť, či vám vyhovuje alebo nie, chce to čas. Veľké plus by som dala šampónu s prosom najmä jeho cene (9,96€), ktorá je naozaj výborná vzhľadom na to, že je produkt prírodný a certifikovaný.

Zloženie: voda, cocoyl glutamát disodný, coco-glukozid citrát disodný, sodné soli aminokyselín ovsa, alkohol, glycerín, xantánová guma, zmes silíc (parfum), glyceryl kaprylát, sodný PCA (sodná soľ kyseliny pyrrolidin uhličitej), extrakt zo semien prosa, olej z makadamových orechov, extrakt z listov šalvie, kyselina mliečna, cocoyl glutamát sodný, laureát cukrózy, PCA glyceryl oleát, arginín, fytát sodný, limonén, linalool, citral, kumarín.

Produkt má certifikáty VEGAN a NATRUE.

VYSKÚŠALI STE NIEKEDY ŠAMPÓN OD WELEDY? 😇