Ahojte!
Iste viete, že rada skúšam nové produkty a rada prichádzam na chuť novým, mnou ešte neobjaveným, kozmetickým značkám. Jednou zo značiek o ktorých som predtým nepočula je aj zn. A-derma, ktorá mi padla do oka. Na trhu však nie je žiaden nováčik. O tom svedčí aj fakt, že A-derma oslavuje už 20 rokov. Mňa najviac na tejto značke oslovilo, že jej produkty neobsahujú farbivá, esenciálne oleje a ani alkohol. Niektoré ich produkty sú aj bez parfumácie.
PHYS – AC: ČISTIACA MICELÁRNA VODA
Najviac zo všetkých troch produktov som sa tešila práve na micelárnu vodu, ktorú po použití nemusíte oplachovať (narozdiel od čistiacého gélu). Na prvý pohľad ma zaujal pekný dizajn a praktické balenie. Vďaka kvapkaciemu aplikátoru je nanášanie na tampónik jednoduché a nestane sa vám, že by ste to prehnali s množstvom. Jediné, čo sa mi nepáči na obale je to, že je plastový. Od obalu sa presuniem k vôni. Vôňa micelárnej vône je jemná a príjemná, čo som bola najskôr prekvapená, pretože micelárne vody zväčša majú vôňu skôr neutrálnu, prípadne veľmi slabučkú.
Micelárna voda dokáže pleť naozaj výborne vyčistiť. Spočiatku som sa však zľakla, pretože pri prvom použití mi sčervenela pleť. Za pár minút moja červeň na tvári odznela, avšak bola som z tejto skutočnosti zaskočená. Každopádne si myslím, že to bola len reakcia pleti na nový produkt. Odvtedy som už začervenanie tváre vôbec nemala.
Obrovské plus prikladám micelárnej vode za to, že obsahuje AHA a BHA kyseliny, ktoré sú skvelé pre problematickú pleť. Faktom je aj to, že na našom trhu nenájdete priveľa kozmetiky s týmito kyselinami.
Micelárna voda je vhodná aj na odličovanie mejkapu a očí. Každopádne, mne na oči príliš nesadla. Oči mám citlivé a tak sa naozaj nemôžem odmaľovať s hocičím. Veľmi ma to mrzí, pretože pleť dokáže odlíčiť aj vyčistiť na jednotku.
KRÉM NA RUKY
Pokiaľ ste aj vy posadnuté nakupovaním krémov na ruky, tak si môžeme podať ruky. Človek ich môže mať hocikoľko, vždy padne vhod jeden ďalší. Po balzámoch na pery sú krémy na ruky mojimi druhými must have produktmi. Momentálne je obdobie, kedy si vážne neviem predstaviť deň bez krému na ruky. Vlastne je jedno aké je obdobie, krém na ruky musí byť po ruke vždy. Najlepšie krémy na ruky sú tie, ktoré vám počas mrazivých dní vytvoria príjemný ochranný film na rukách. Tieto krémy mám veľmi rada a krém od A-dermy k ním rozhodne patrí. Vôbec nie je mastný, jeho konzistencia nie je príliš hustá, skôr by som povedala, že je riedka. Každopádne, svoj účel plní a aj napriek tomu vskutku dokáže vytvoriť jemný ochranný film, ktorý uchráni vaše ruky pred nepríjemným, chladným počasím. Okrem toho, krém A-derma výborne hydratuje a regeneruje suché a popraskané ruky. Nie je nič horšie ako suché ruky, a preto si na ne starostlivo vyberte vhodný krém.
TYČINKA NA PERY
Ako som už spomínala, balzám na pery je pre mňa produktom, ktorý by nemal chýbať v žiadnej kabelke alebo kozmetickej taške. Ide o produkt, ktorý je veľmi dôležitý a osobne si neviem predstaviť, že by som ho nemala. Pery si natieram veľmi často, a to viac krát denne. Preto ma veľmi teší, ak sa ku mne dostane produkt, ktorý spadá do katégorie „na pery“. Tyčinka na pery, ktorú som mala možnosť vyskúšať, je hotovým pokladom. Musím na nej vyzdvihnúť jej tvar, ktorý je zvyčajný skôr u rúžov na pery než u klasických tyčiniek. S takýmto skoseným tvarom sa mi nanáša pomáda precíznejšie, než obvykle. Tyčinka na pery je bez zafarbenia, môžete ju kľudne použiť aj ako podklad pod rúž na pery (odporúčam, rúž mi vždy vydrží dlhšie). Okrem toho, že tyčinka neobsahuje žiadne farbivá, ďalej neobsahuje ani parafín alebo lanolín. Som s ňou veľmi spokojná, pomáha mi v boji so suchými perami.
SKÚŠALI STE UŽ NIEKEDY PRODUKTY OD ZN. A-DERMA? 😇