Ahojte!
Viete ako som na tom s olejmi? Nikdy som ich extra nevyužívala, dávala som prednosť telovým mliekam alebo krémom. Oleje mi prišli veľmi mastné a príliš mastné produkty nemám rada. Každopádne, každý človek občas okúsi aj to niečo, o čom tvrdil, že to používať nebude. A hľa! Zrazu sa arnikový olej stal dokonca mojím skvelým pomocníkom. O tom svedčí aj fakt, že ho využívam po každej sprche. Mimochodom, vedeli ste, že ho viete využiť aj do kúpeľa?

 Ako som už načrtla v úvode, arnikový olej môžete využívať aj do kúpeľa. Každopádne, mňa na ňom viac oslovilo jeho balenie. Arnikový olej sa nachádza v sklenenej fľaši, paráda. Ak je možnosť, vždy dám prednosť sklenenému baleniu a týmto ma Weleda dostala. Arnikový olej však nie je jediný, ktorý je v sklenenej nádobe. Všetky oleje, ktoré Weleda predáva, majú sklenený obal. Nie je to úžasné? Balenie je okrem toho veľmi praktické, pretože fľaštička je menšia – nachádza sa v nej 50ml oleja. Pri nanášaní sa fľaška drží dobre. Problém však môže nastať po nanesení, kedy sa môže stať, že malé množstvo oleja stečie po fľaške a tá sa môže z ruky vyšmyknúť. Dávajte si preto pozor, aby sa vám fľaška nevyšmykla z ruky a nespadla. Arnikový olej predsa chcete mať nanesený na tele, nie na podlahe.

Olej je ľahko roztierateľný. Po jeho použití vás zaleje príjemný pocit tepla. Radím však aplikovať menšie množstvo. Môže sa totiž ľahko stať, že neodhadnete potrebný objem a zbytočne vám zostane na rukách olej, ktorý neminiete.
Vďaka svojmu zloženiu masážny arnikový olej pozitívne pôsobí na funkcie pokožky, ale aj na pohybový aparát. Okrem toho pôsobí ako prevencia pred kŕčovými žilami, čo mi príde výborné, kedže kŕčové žily trápia mnoho ľudí.
Vôňa produktu je typická pre produkty od Weledy – prírodná, nechemická a bylinková. Weleda si svoje bylinky, ktoré používa, pestuje sama, takže táto vôňa viac prírodná byť ani nemôže.
Zloženie: slnečnicový olej, olivový olej, parfum, extrakt z kvetov arniky horskej, extrakt z listov brezy previsnutej, limonén, linalol, geraniol, kumarín
Produkt má certifikáty VEGAN a NATRUE.
MÁTE RADI MASÁŽNE OLEJE? 😇