Ahojte!
Poznáte pesničku It’s raining men? Na tú si spomeniem vždy, keď používam sprchový gél s totožným názvom. Lush má naozaj originálne názvy a preto aj tento produkt dostal originálny a zaujímavý názov. Pod týmto názvom sa skrýva voňavý sprchový gél s vôňou medu a nádychom karamelu. Ak by to bolo možné, zrejme by som ho kľudne vďaka jeho príjemnej vôni zjedla. 😃
Typické pre produkty od zn. Lush je, že ich produkty voňajú úplne fantasticky. Rovnako aj sprchový gél It’s raining men. Akonáhle sa mi dostal do ruky, stále som ho otvárala a ovoniavala. Aj keď nemám rada sladké vône, vôňa tohoto produktu ma zaujala a je veľmi príjemná. Doslova mám pocit, že sa umývam medom. Sladučkým, voňavučkým medom.
Výhodou výrobku je to, že sa dá používať na telo, aj na vlasy. Praktické 100ml balenie sa tým pádom hodí na cestovanie, kde môžete využiť tento produkt nie len ako sprchový gél, ale aj ako šampón. Napadá vám zrejme otázka, či rovnako dobre vonia aj na vlasoch. Musím to len potvrdiť, vonia. Na vlasoch sa vôňa udrží celý deň, na tele približne 2 hodiny. Vždy sa však po sprchovaní krémujem, takže si viac užijem vôňu na vlasoch, ako na pokožke. Prioritne však výrobok používajte ako sprchový gél, len občas ako šampón (napríklad pri cestovaní).
Milujem produkty Lush, pretože sú zväčša prírodné a používajú čo najmenej konzervačných látok. Vzhľadom k tomu, že sprchové gély sú kvapalné, je potrebné pridať niektoré konzervačné látky na predĺženie trvanlivosti (aby ľudia mohli minúť produkt pred jeho expiráciou).
Zloženie: med, laureth sulfát sodný, kokoamfoacetát sodný, nálev zo šípok, lotosu a ľalie tigrovanej, parfum, bergamotová silica, amyl cinnamal, citronellol, limonene, linalool.

Dôkazom, že sprchový gél It’s raining men obsahuje naozaj veľa medu nie je len ten, že je med na prvej priečke v ingredienciách, ale aj ten, že sa v produkte vytvára usadenina, ktorá je totožná s tou, keď vám med skaramelizuje. „Medovej“ usadeniny sa nemusíte báť, rozhodne je prírodného pôvodu a s veľkou pravdepodobnosťou môžem povedať, že ide o skaramelizovaný med.
Máte radi produkty s vôňou medu? 😊