Ahojte!
Ako už názov napovedá, chcem vám predstaviť produkt, ktorý ma za úlohu detoxikovať organizmus.  Detoxikácia organizmu prebieha tak, že sa z tela (a hlavne z tráviaceho systému) odvedú všetky škodlivé voľné radikály. Ľudia, ktorí si organizmus neprečisťujú, hromadia tieto odpadové látky vo vnútri tela a sú tak náchylnejší k vzniku najrôznejších chorôb. Priznám sa, že ja o svoje zdravie dbám, pretože sa chorôb bojím. Neužívam žiadne lieky, dokonca ani v čase choroby (ak nejde samozrejme o ATB liečbu). Každý človek by si mal byť vedomí toho, že naše telo je zároveň naším chrámom. Mali by sme sa preto k svojmu zdraviu stavať zodpovednejšie.

Prodetox je detoxikačný nápoj, ktorý nám má pomôcť s podporou metabolizmu sacharidov, podporou prirodzenej obranyschopnosti organizmu, podporou tráviaceho traktu a trávenia a taktiež s podporou detoxikácie. Mne Prodetox najviac pomohol s nafukovaním, s ktorým som mala veľký problém. Koho často trápi nafúknuté brucho, tak vie, že to nie je nič príjemné. Určite by som výrobok odporučila ľuďom, ktorí týmto „problémom“ trpia. Okrem toho sa mi v čase, keď som používala tento výrobok upravila pleť a zmizlo mi začervenanie a vyrážky aj v oblasti hrudníka. Žiaľ, po vysadení sa v oblasti hrudníka znovu vrátili. Zdravú životosprávu však treba dodržiavať stále, preto sa nespoliehajte, že všetko pôjde samé od seba. Pomocnú ruku musíte poskytnúť aj vy. Mali by ste si premyslieť svoje stravovanie, viac sa zameriavať na dostatočný príjem vlákniny, obmedziť v strave cukor, chodievať aspoň občas na dlhšie prechádzky, a potom pre vás bude Prodetox čerešničkou na torte, ktorá sa postará o zvyšok. Nezabúdajte však na to, že zdravie je to najdôležitejšie, čo človek má.
Balenie obsahuje 30 sáčkov (1 sáčok obsahuje 7,9g výrobku). V každom sáčku nájdete 5g vlákniny, čo mi príde ako skvelé číslo. Denne by mal človek prijať približne 30g vlákniny. Dávkovanie by malo byť 1-2x denne. Viac – menej to záleží od toho, aké vážne sú vaše problémy (napr. zápcha, nepravidelná stolica, nedostatok vlákniny, a pod.). Pokiaľ sa rozhodnete siahnuť po dvoch sáčkoch denne (najlepšie ráno a večer), zabezpečíte svojmu telu až 10g vlákniny za deň v doplnku stravy. S vlákninu má momentálne veľa ľudí problém, kedže sa často konzumujú výrobky, ktoré jej obsahujú málo. Prodetox zabezpečí 5g/10g vlákniny za deň + vláknina, ktorú za deň prijmete.
Prodetox obsahuje všetky látky potrebné na základnú detoxikáciu tela a jeho udržiavania v rovnováhe.
Výrobok neobsahuje lepok (vhodný pre celiatikov) a neobsahuje ani laktózu, za čo som veľmi vďačná. Okrem toho sa však môže pochváliť Prodetox tým, že je bez umelých farbív, umelých dochucovadiel, sacharózy, mlieka, vajec, a pod. Prodetox je vhodný pre vegetariánov!
Zloženie: Maltodextrin, prírodné konzervačné látky (kyselina citrónová a jablčná), zmes prírodnej vlákniny skorocelu indického, fruktóza (ovocný cukor), hydrogenuhličitan sodný, guarová guma, jablčná vláknina, prírodné dochucovadlo, mix výťažkov z rastlín Montmorillonit, dochucovadla Acesulfam K (E950)+Sukralóza (E955), baktérie mliečneho kvasenia, púpava, karotenoidy, prírodné farbivá
 

 
Skúšali ste už niekedy detoxikačný napoj? 😊