Ahojte!
Moje vlasy sú husté a prirodzene vlnité. Lush ponúka šampón, ktorý je určený práve na takýto typ vlasov. Mám rada šampóny, ktoré sú priamo určené pre určitý typ vlasov. Curly Wurly, ako sa šampón nazýva sľubuje, že „skrotí“ kučeravé a vlnité vlasy a dodá im lesk. Suché vlasy túžia po lesku, čiže som sa rozhodla otestovať práve tento produkt.

Šampón Curly Wurly sa predáva v čiernej plastovej nádobke, ktorú môžete opätovne využiť alebo ju priniesť/poslať späť firme Lush. Pokiaľ sa vám nazbiera 5 kelímkov, dostanete za to čerstvú masku na tvár ZADARMO. Myslím si, že sa naozaj oplatí recyklovať a obaly posielať späť. Poprípade môžete kelímok znovu použiť, avšak za mňa by určite vyhrala maska na tvár. Okrem toho, že niečo dostanete zadarmo, podporíte aj dobrú vec. Na svete bude menej odpadu z plastov a tým pádom je to win win situácia. Lush získa späť výrobky, planéta nebude zaťažená odpadom (najmä škodlivým plastom) a vy dostanete čerstvú  masku na tvár zadarmo.
Konzistencia šampónu je hustá, prirovnala by som to ku kokosu, ktorý je obalený medom. Na umývanie vlasov stačí nabrať málo, šampón sa pekne rozpení. Jediná nevýhoda šampónu je tá, že ak si dobre neumyjete vlasy, tak vám kokos môže ostať vo vlasoch. Priznávam, že aj keď sa snažím vždy kokos z vlasov vymyť najdôkladnejšie ako sa len dá, po vyschnutí vlasov narazím vždy na jednu – dve vločky kokosu vo vlasoch. Každopádne kokosové vločky sa dajú ľahko odstrániť z vlasov a musím uznať, že šampón naozaj dodáva vlasom parádny lesk.
Vôňa je veľmi silne kokosová. Mne osobne táto vôňa vôbec neprekáža, ba naopak. Som šťastná, že šampón má takú silnú vôňu. Vďaka nej totiž vydržia vlasy voňavé aj dva dni po umytí. Ako som však spomínala, treba si poriadne umyť kokos z vlasov. Šampón obsahuje naozaj veľa kokosu, celá nádoba je vlastne najmä strúhaný kokos, takže to je paráda. Nikdy predtým som taký šampón nevidela.
Zloženie: lauretsulfát amónny, sušený kokos, cetearylalkohol, propylénglykol, voda, čerstvá šťava z bio citrónov, glycerylstearát, nálev z lanového semienka, čerstvá papaya, laurylbetaín, čerstvé bio vajce, kakaové maslo, extra panenský kokosový olej, fair trade bambucké maslo, bio jojobový olej, avokádové maslo, vetiverová silica, extra panenský bio olivový olej, benzoová živica, extrakt z kamejníku, lanolín, kumarín
Počuli ste už o tomto šampóne? 😊