Ahojte! 
Po všetkých beauty recenziách som sa dnes rozhodla napísať vám o úplne inej téme, akou je beauty. Už dávnejšie mi napadla myšlienka, ktorou by som mohla prispieť na blog – nenosenie podprsenky. Okrem blogu však táto myšlienka prispela aj do môjho osobného života. Článok, ktorý som pre vás dnes pripravila by mal byť akousi motiváciou k tomu, aby sme menej nosili podprsenky. 
Zdroj

Existuje nespočetné množstvo výhod nenosenia podprsenky. Napíšem vám nejaké výhody, aby ste boli viac motivované. 
  • bude sa vám lepšie dýchať, pretože bez zarývajúcich sa kostíc a sťahujúceho objemu sa budete môcť nadýchnuť z plných pľúc
  • po celý deň sa budete cítiť pohodlne
  • ušetríte peniaze, pretože si nebudete potrebovať nakupovať každý mesiac novú podprsenku
  • obmedzíte zlé držanie tela
  • predídete bolestiam chrbtice, hlavy, ramien..
  • uvoľníte stuhnuté svalstvo, ktoré ovplyvňuje postavenie krčnej chrbtice
Dôvodov na nenosenie podprseniek je omnoho viac. Vypísala som vám ich pár, ktoré naozaj stoja za uváženie. Najviac dôležitý fakt, ktorý je potrebné pri tejto téme spomenúť je, že pokiaľ prestanete nosiť podprsenku, znížite tým riziko vzniku rakoviny. Ako? Bez podprsenky lepšie prúdi lymfa. V tesnej podprsenke k voľnému prietoku lymfy nedochádza. V prsnom tkanive sa tak hromadia toxické látky.
Ak už sa rozhodnete akokoľvek, určite nenoste podprsenku 24 hodín denne a nechajte vašim prsiam „vydýchnuť“. Jednoznačne nenoste nikdy podprsenku počas spánku a skúste ju celkovo obmedziť z vášho života. Viem, že sú chvíle, kedy sa žiada ísť ako „slušný“ človek, ale kto kedy povedal, či je nosenie/prípadne nenosenie podprsenky slušné alebo vulgárne? Každý si musí sám zvážiť, či ju nosiť chce alebo nie.
Pokiaľ viete, že sa jej nedokážete vzdať úplne, tak je to úplne v poriadku, pretože existujú aj lambády. Nezabúdajte však na to, že ju nemôžete nosiť celý deň a musí vám perfektne sedieť. Podľa mňa je lepšie nosiť podprsenku len v situáciach, kde sa to naozaj žiada. 😇

Ste za alebo proti noseniu podprseniek? 😊