Ahojte!
Kto ma pozná, tak vie, že Weledu totálne zbožňujem. Síce prešiel už nejaký čas, odkedy sa objavila na stránkach Weledy rada granátového jablka. Nebola by som to však ja, keby som nechcela vyskúšať niečo „nové“. V tomto prípade myslím nové v zmysle, že som túto sadu ešte netestovala. Aj keď som si neobjednala celú sadu, objednala som si od Weledy dva výrobky z granátového jablka, a to granátový krém na ruky a olejovú tyčinku na nechty a nechtovú kožičku.

 
REGENERAČNÝ KRÉM NA RUKY – GRANÁTOVÉ JABLKO
Krémy, to je proste moje. Ak existuje niečo z kozmetiky na čom som totálne „lipnutá“, tak sú to jednoznačne krémy. Bez krému na ruky sa nezaobídem ani jeden jediný deň. Nie je to len o tom, že vďaka krému naše ruky nie sú suché. Pre mňa je to aj o krásnej vôni, ktorú cítim ešte dlho po nanesení a o skvelej hydratácií. Ale už dosť o tom, prečo zbožňujem krémy.
Dovolím si tvrdiť, že krémy od Weledy sú fantastické, a pre mňa sú to krémy, ktoré patria určite do kategórie – najlepšie z najlepších. Všetky krémy, vrátane tohto, voňajú priam dokonalo. Aj v tomto prípade je vôňa príjemná, relaxačná a ukludňujúca. Od Weledy som raz mala voňavku (tiež granátové jablko), ktorá voňala úplne totožne. Niekedy sa človek stretne s tým, že krém a voňavka tej istej vône vlastne vôbec nevoňajú rovnako. Našťastie u Weledy sa vám to nestane, pretože tieto produkty voňajú na vlas rovnako.
Krém je vysoko hydratačný, pekne sa vsiakne do pokožky a nezanecháva mastný filter. Tým pádom nemusíte dlho čakať, kým vám krém uschne. Stačí naozaj pár sekúnd a znovu môžete pokračovať vo svojej činnosti (v mojom prípade napríklad písanie článkov😃) Ruky zostávajú po použití veľmi jemné.
Veľkou výhodou krému je to, že pomáha predchádzať vzniku pigmentových škvŕn a známok starnutia na rukách. Ruky sú niečo, čo o nás dosť vypovedá, sú naša „reklama“ a preto by sa im malo dostať primeranej pozornosti nielen v pokročilom veku, ale najlepšie už teraz.

 
VYŽIVUJÚCI OLEJ NA NECHTY A NECHTOVÚ KOŽIČKU V CERUZKE
Ďalším vydareným produktom z rady granátového jablka je tento vyživujúci olej. Olejček vychádza pootočením spodnej časti ,,ceruzky“ na štetec, je medovej farby. Hlavné zložkyvčelí vosk, bambucké maslo, výťažok z kvetov harmančeka a olej z granátového jablka. Olejček má príjemnú konzistenciu a veľmi som si ho obľúbila. Predtým som podobné oleje na nechty vôbec nepoužívala, čo bola veľká škoda. Výhoda tohto produktu je, že olejček môžete používať hocikedy, najlepšie však priamo na odlakovaný necht, ktorý potrebuje úplne inú starostlivosť ako napr. pokožka rúk.
Najviac ma na tomto produktu mrzí to, že sa jedná o naozaj malú tyčinku (2,2ml) a taktiež to, že tyčinka nie je priehľadná, a tak neviem, koľko produktu mi ešte ostáva. Avšak a jedno ošetrenie nechtov stačí malinké množstvo, takže si myslím, že tyčinka vydrží cca 1-2 mesiace.
Viete o granátovej rade od Weledy? Pokiaľ áno, ktorý produkt máte z tejto rady najradšej? 😇