Ahojte!
Dnes by som vám rada predstavila produkt, ktorý sa taktiež nazýva aj nápojom bohov. Viete však, prečo je tomu tak? V severnej a východnej Európe je totiž tento produkt považovaný za veľmi účinné liečivo. Pripisujú sa mu liečivé, regeneračné a posilňujúce účinky. Viete, o akom produkte je reč? Reč je o BIO brezovej šťave od poprednej značky Weleda.
Brezová šťava obsahuje vitamíny B a C. Okrem toho však obsahuje aj celú radu dôležitých minerálov, ako napríklad horčík, vápnik, fosfor a železo. Stále to však nie je všetko, pretože obsahuje aj aminokyseliny a to presnejšie kyselinu listovú a kyselinu citrónovú.

Svojou vôňou mi táto šťava pripomína detský sirup proti kašľu a tá vôňa je pre mňa naozaj veľmi príjemná. Po rakytníkovej šťave, ktorú som užívala predtým je to príjemná zmena. Brezová šťava nemá príliš silnú arómu a taktiež nemá ani takú výraznú chuť, ako mala rakytníková šťava.
Užívanie sa odporúča dva krát denne a to jednu polievku lyžičku zamiešať do čaju/vody. Osobne si dávam túto šťavu do ovocného čaju, kde mi chutí najviac.
Brezová šťava pozitívne pôsobí na stav pokožky, čistí organizmus a aktivuje látkovú výmenu. Napomáha očisťovaniu organizmu vyplavovaním najrôznejších usadenín z tela úplne prirodzenou cestou (výrobok pôsobí mierno močopudne). Tým, že je výrobok mierne močopudný, podporuje očistnú kúru, ktorá sa v závere prejaví zdravou a odpočinutou pleťou.
Okrem tohoto všetkého dokáže brezová šťava aj stimulovať rast buniek a spomaliť starnutie. Chráni bunky pred oxidačným stresom, pred ultrafialovým žiarením a znečisteným ovzduším.
 
 
Zdroj všetkých obrázkov: Pinterest.

Ak trpíte nedostatkom vitamínov, tento zdravý elixír vám zaručí ich doplnenie
.
Pitím brezovej šťavy v kombinácii so šípkovým extraktom (zdroj vitamínu C) sa zvýši vaša celková imunita a zlepšia sa aj funkcie pečene.
Používate aj vy nejaké šťavy, aby ste podporili vaše zdravie? Máte skúsenosti s touto brezovou šťavou? Ak áno, budem rada, keď sa so mnou o ne podelíte. ☺