Tiež vás vytáča nedostatok slnka a chladný vzduch? Prestaňte plakať za letom a objavte so mnou kúzlo jesene. Jeseň je predsa dosť inšpiratívnym obdobím. Treba v nej len nájsť to čaro, ktoré v sebe ukrýva. ☺

Väčšinou to tak býva, že v niektorých mestách cítiť atmosféru jesene. Napríklad múzea sa snažia ľudí prilákať na niečo, čo je tématické. A tým je samozrejme v období jesene Halloween. Určite nájdete múzea, kde bude vystavené niečo zaujímavé, čo sa týka jesene.

 Aby ste nešli do múzea hladný, nezabudnite si napiecť úžasné cookies. Cookies sú podľa mňa neoddeliteľnou súčasťou jesene. Receptov je nespočetné množstvo. Stačí si len nájsť ingrediencie, ktoré vám chutia a voulá,

Po múzeu sa môžete vrhnúť na filmy s čarodejníckym obsahom ako napríklad Harry Potter.

Druhý deň si môžete urobiť za priaznivého počasia výlet do lesa, kde môžete opekať a vnímať krásy prírody, ktorá sa nám počas tohoto obdobia priam mení pred očami.

Po opekačke môžete zájsť na trh alebo do obchodu, kde si zaobstaráte tekvicu na vyrezávanie. Pri vyrezávaní si užijete určite kopec srandy. V druhom prípade vám to trošku pôjde na nervy.

Popri vyrezávaní si môžete doma zapáliť sviečku, ktorá navodí jesennú atmosféru ešte viac. Sviečky so širokým spektrom vôni predáva napríklad Yankee candle.

Tretí deň môžete zájsť poobzerať si jesenný sortiment a vyzdobiť si váš byt/izbu.

 Po dokončení výzdoby vášho bytu sa môžete pustiť do pečenia tekvicového chlebíku a prípravy jablkového muštu.

Máte radi jeseň? Ako si ju užívate vy? ☺