Už je to tu! Prvý týždeň školy za nami. A to sme sa ani nenazdali a už zbehol týždeň však? Chcela by som sa s vami podeliť o moje prvé dojmy z mojej novej školy a samozrejme vám napísať, čo sa za tento týždeň dialo. ☺

PONDELOK 
Tento deň bol podľa mňa tým najdôležitejším, pretože prebehlo zahájenie školského roku. Stretnúť sme sa mali o 8:15 na dvore školy, avšak pre zlé počasie sa to celé presunulo do telocvične. Kým sa to všetko začalo, trvalo to naozaj dlhú dobu a začali sme v podstate až okolo deviatej. Dovtedy sme boli v telocvični úplne ako v saune.
Postupne sa telocvičňa začala vyprázdňovať a my sme šli do tried s našimi novými triednymi učiteľkami/profesorkami.
V triedach sa nám naša triedna pani učiteľka predstavila a predstavili sme sa aj my. Objasnila nám školský poriadok, ktorý bol celkom o inom ako na základnej škole a rozdala dotazník (o nás a o našich rodičoch), študijný preukaz (funguje to na podobnom princípe ako ŽK, akurát sa tam píšu ospravedlnenia od lekára/ rodiča a známky na ktoré je naozaj minimum miesta a nepodpisujú sa učiteľom ani rodičom), prihlášku za člena Červeného kríža (každý zo SZŠ musí byť členom SČK) a papier o porozumení školského poriadku.
Outfit som vám však nemohla nafotiť, kedže neskutočne pršalo. Avšak len pre predstavu vám aspoň poviem, čo som mala na sebe. Mala som na sebe bielu košeľu, obyčajné čierne sako, biele nohavice a lodičky. Lodičky aj košeľu môžete nájsť v článku New In.

UTOROK 
Dnes sme mali adaptačný kurz. Adaptačný kurz je zoznamovanie sa s novým triednym kolektívom, učenie sa tímovej práci. V podstate je to zábavná forma zoznamovania sa. My sme na adaptačnom kurze robili všelijaké hry (nemyslím stolové) a pri nich sa zoznamovali. Všetci sme sa pritom zabavili.
Adaptačný kurz sme mali mimo školy, presnejšie na internáte a skončili sme niekedy o pol dvanástej.

Okuliare: Takko
Svetrík: Innocence
Náhrdelník: vintedcz
Legíny: Amisu
Topánky: Baťa


STREDA
Od zajtra sa už učíme.. Avšak dnes je streda a venujme sa tomuto dňu, kedy sme mali len 3 hodiny. Áno čítate dobre, mali sme len tri hodiny. Musíme si to ešte užiť, dokým ich nebudeme mať osem.
Čo sa týka dnešku, dostávali sme učebnice (alebo skôr knihy), ktoré sú také staré ako škola samotná zrejme a už len pri pohľade na knihu sa rozpadnú pred očami. To je však ešte v poriadku .. Avšak dostali sme ich takmer 30! Myslela som, že sa domov ani neodnesiem.
Posledná hodina, resp. tretia hodina už bola klasicky triednická hodina, kde sme riešili papierovačky. ☺

ŠTVRTOK 
Prvý krát sme mali rozvrh. Učili sme sa len 5 hodín, čo bolo naozaj skvelé. Ale ešte lepšia správa bol, že aj zajtra sa učíme len 5 hodín. 🙂
Dnes sme mali dva krát anglický jazyk, slovenský jazyk, občiansku náuku a telesnú. Nebolo to však ešte nejaké extrémne učenie. Však to poznáte. Rozprávali sme sa len ako budú prebiehať hodiny a aké pomôcky nám bude treba na hodiny.

Okuliare: Takko
Blúzka: vinted.cz
Náhrdelník: od kamarátky
Peňaženka:??
Hodinky: Poštovné zdarma
Nohavice: New Look
Topánky: vietnamci 

PIATOK
Konečne, však? Tento týždeň ubehol naozaj rýchlo a musím uznať, že zatiaľ sa mi v škole páčilo. Možno to bolo tým že to zatiaľ bolo také voľnejšie a nemali sme príliš veľa hodín. Každopádne od pondelka sa už žiaľ učíme.. Dnes sme už taktiež robili nejaké opakovacie cvičenia z matematiky. V pondelok ma čaká prvý krát latinský jazyk a anatómia, tak som zvedavá. ☺

Okuliare: Takko
Šaty: H&M
Náramky: od priateľa
Lodičky: F&F
Kabelka: ?? 


Ako ubehol tento týždeň vám? Čo škola? ☺