Dnes som si pre vás pripravila recenziu na produkty z e-shopu Krásna každý deň.
Kto tento e-shop nepozná, kliknite si na moju predošlú recenziu produktov z tejto úžasnej stránky. ☺
Tentokrát mi prišiel opäť krásny balíček s dvoma BIO výrobkami (netestované na zvieratkách!) a našla som si v ňom organický tekutý šampón na normálne vlasy, ktoré strácajú, poprípade už ani nemajú lesk a olivový balzám, ktorého využitie je naozaj univerzálne.


ORGANICKÝ TEKUTÝ ŠAMPÓN NA NORMÁLNE VLASY BEZ LESKU
Kedže mám veľmi husté vlasy, často krát sa stane, že stratia lesk. Môžem si ich umývať aj sto krát za deň a používať na ne milióny výrobkov, jednoducho lesk nikde.
A samozrejme každá žena chce mať vlasy, ktoré budú každý deň, bez ohľadu na počasie, vyzerať nádherne a vyživene.

ShinyShamp je vyrobený zo 100% organických surovín. Sú to napríklad rastlinné oleje s pridaním nimbového oleja a oleja aloe vera, lupienky z ruží, ružové drevo a pod. Šampón je teda bez akýchkoľvek chemikálii a nemusíte sa báť, čo si dávate na vlasy.
Šťava, ktorá je pridaná z aloe vera vám zmení textúru a hydratuje vaše vlásky do hĺbky.
Panthenol a výťažky z blahodarných bylín zase vracajú vlasom pevnosť a pružnosť. Vlasy sú odolnejšie a ľahko sa rozčesávajú (čo je v mojom prípade veľmi veľké plus, pretože nemusím používať neskôr žiadny kondicionér).

Organický tekutý šampón vám šetrne prečistí a krásne ošetrí vaše vlasy. Výsledky uvidíte už po pár dňoch – týždni používania. Pre mňa je tento šampón celkovo prvým, ktorý sadol mojím vlasom. Väčšinou mám veľký problém so šampónmi, pretože žiadne mi nesedia dostatočne pre moje vlasy. Po väčšine šampónoch ma svrbí hlava, poprípade sa objavia aj lupiny. Po tomto šampóne mám ale úplne iné pocity. Hlava ma už vôbec nesvrbí, nemám lupiny a dokonca mi konečne voňajú vlasy aj na druhý deň! ☺

Čo sa týka konzistencie, tak šampón mi pripomína trošku taký „gélový sliz“. Na to, že pôsobí ako gél naozaj nádherne pení a rozvonia vlásky. Mne vydržia vlásky voňavé po tomto šampóne, ako som už spomínala, aj na druhý deň, čo beriem ako veľké plus, pretože žiadny šampón mi ešte takto nerozvoňal vlasy. ☺

Cena šampónu za 250 ml je 10€. 

UNIVERZÁLNY OLIVOVÝ BALZÁM
Hneď ako prišiel tento zázrak, som sa nevedela dočkať, ako si ho rozbalím. Nevedela som si vôbec predstaviť akú ma konzistenciu alebo ako vonia. Áno, je písané síce, že po olivách, ale nevedela som si predstaviť, či to bude úplne silná vôňa alebo jemná a decentná. Veľmi som sa na neho tešila. Prišiel mi v nádhernom sklenenom poháriku, v akých predávajú aj telové suflé.

V ponuke nájdete tieto balzamy hneď 4 a to: babičkin, nechtíkový a levanduľový. Na dotyk je tento balzám taký tuhší, ale pri dotyku s pokožkou sa začne topiť. Balenie olivového balzamu obsahuje 150g tohoto zázraku, čo je celkom dosť. Vydrží vám naozaj dlhšiu dobu a to aj najmä preto, lebo pri dotyku je tuhší, čiže sa trošku ťažšie nanáša. Samozrejme ako som už spomínala, pri dotyku s pokožkou sa začne topiť.

Keď som ho otvorila, čakalo ma naozaj prekvapenie. Nebola to veľmi výrazná vôňa, bola naozaj krásne jemná. Bolo ju cítiť, ale nebolo to úplne prenikavé, čo sa mi páči. Musela som si k tomu pričuchovať asi pol hodinu, kým som to naspäť zavrela.

Olivový balzám, ktorý je univerzálny, je takým všeliekom. Dá sa použiť na celé telo a to napríklad na suché oblasti tela, na modriny, štípance od nejakého hmyzu, na pery a pod. Má naozaj všestranné využitie a myslím si, že názov univerzálny je v tomto smere naozaj pravdivý.

Cena univerzálneho olivového balzamu za 150g je 5,5€.
 
Poznáte značku Soaphoria? Aké s ňou máte skúsenosti? ☺