Konečne nám začína svietiť každý deň slniečko a odchádza to šialené aprílové počasie.
Včera som si povedala, že určite nechcem hniť doma, keď je vonku tak krásne. Preto sme sa rozhodli s mojím chlapcom, že pôjdeme na taký menší výlet – vyhliadkovú vežu. Musím uznať, že som naozaj netušila koľko nás čaká kráčania hore. Ovšem za ten krásny výhľad to naozaj stálo. ☺
Nafotila som pre vás aspoň kúsok z toho, čo sme videli. Odporúčam však pozrieť si tento výhľad na vlastné oči. Žiadna fotka vám neumožní pocit, aký by ste zažili na tomto mieste.
Na konci článku mám pre vás odfotený aj môj outfit, tak príjemné čítanie a prezeranie fotiek.☺

Úplne prvá fotka, ktorú som odfotila bola táto. Takouto lesnou cestičkou sme kráčali hore ku vyhliadkovej veži. Príroda je tam naozaj krásna a pre túru je to nádherné miesto. 
Síce to moc nie je vidno, pretože tam moc ani nie je toho čo vidieť, ale tie kamene, čo sú pri tých stromoch vzadu sú pozostatky z Košického hradu. Košický hrad bol veľmi veľký a je ozaj škoda, že po ňom ostalo len toto. 
A dostávame sa k výhľadu. Naozaj je nádherný. Cítite sa, akoby ste mali celé mesto na dlani. 

Ešte pár fotiek z výhľadu, keď sme sa už vracali späť. 

Terén naozaj nebol moc dobrý a mysleli sme si, že nám obom odpadnú nohy. Ani si neviete predstaviť, aká to je radosť, keď zbadáte miesto na odpočinok. To sme však ešte nevedeli, čo nás čaká, keď pôjdeme dole. 
Ale samozrejme čo tam po teréne, keď máme za sebou krásny deň s úžasným výletom. ☺
A ako som sľúbila, tu sú fotky môjho outfitu. Bolo naozaj príjemne teplúčko. ☼
Kardigán: New look
Tričko: Pepco
Nohavice: Terranova
Okuliare: Wayfarer
Biely náramok: Hand made
Ružové náramky: Butik s bižutériou
Kabelka:od vietnamcov
Topánky: CCC