Zdravím vás u nového článku a tentokrát to bude opäť recenzia. Veľmi rada vám podávam informácie a poznatky o produktoch a rozhodla som sa tak aj teraz.
Zo stránky Krásna každý deň mi prišli dva úžasné výrobky. Oba tieto výrobky sú BIO ako všetky výrobky, ktoré nájdete na stránke. Som rada, že mám tu možnosť recenzovať práve tieto výrobky.
Tieto výrobky, ktoré nájdete na stránke nie sú testované na zvieratkách a zväčša sú to výrobky, ktoré sa vyrábajú vlastnoručne, teda hand – made.
Balíčkom mi prišlo telové suflé šťastie a predĺžujúca maskara.


Telové suflé šťastie
Musím sa priznať, že telové suflé som ešte nikdy neskúšala a tak ma to veľmi lákalo. Vybrala som si telové suflé, ktoré vonia po kvetoch. Veď viete, že kvety zbožňujem.
Balenie v ktorom je zabalené mi príde veľmi pekné. Balenie je obviazané červenou stužkou s mašličkou. Obsah tohoto balenia je 125ml. Zo začiatku som si myslela, že to bude málo, no naozaj to vystačí na veľa použití.


Veľmi ma prekvapila konzistencia tohoto telového suflé. Myslela som si, že to bude nejaký „obyčajný“ krém, čo sa týka konzistencie. No keď som si ho šla vziať, naozaj som ostala prekvapená. Konzistenciou mi to pripomínalo niečo ako vyšľahaný penový krém. Suflé je také trošku tvrdšie, no hneď ako sa nanesie na pokožku sa zmení na taký „olejový“ krémik, ktorý príjemne hydratuje pokožku.


Do vône tohoto produktu som sa doslova zamilovala. Vôňa je prenikavá, ale tak krásne nádherná. Veľmi príjemná vôňa, bola som milo prekvapená. Cítim tam nejaké kvietky, no aj nejaké ovocie. Neviem to síce opísať, ale do tejto vône sa zamilujete.
Zdola na obale môžete vidieť zloženie a hore značky, ktoré poukazujú na to, že výrobok je hand – made, nie je testovaný na zvieratkách a je bio.



Predĺžujúca maskara 
Skoro nikdy neviem nájsť maskaru, ktorá by mi vyhovovala. Pod očami mám červené bodky a je málo maskár, ktoré mi nedráždia oči.
Prvý krát, keď som použila túto maskaru, čakala som, čo sa stane. Myslela som, že aj to je jedna z tých, čo mi zrejme podráždi oči. Mýlila som sa! Neviem síce, čím to je (možno zložením), ale s touto špirálou som naozaj veľmi spokojná. Dovolím si tvrdiť, že je to jedna z malého množstva, ktoré mi vyhovujú.

Čo u tejto riasenky musím vyzdvihnúť je to, že sa vôbec nerozmazáva. S každou jednou mám takú skúsenosť, že vždy sa mi aspoň minimálne rozmaže. Táto maskara ale pekne drží. Ďalšia výhoda je to, že nelepí riasy, tým pádom je konečný efekt naozaj úžasný a riasy vyzerajú dlhšie a krajšie. Kefka na tejto maskare mi tiež vyhovuje, tieto užšie kefky mám omnoho radšej, než tie zbytočne tučné a všelijako ohnuté.

Máte nejaké skúsenosti s touto stránkou? Páčia sa vám tieto dva výrobky? ☺