Myslím si, že každý z nás vie, že Česi nemajú monitor. Preto som sa rozhodla napísať tento článok. Je mi úplne jasné, že pre Slovákov to nebude absolútne zaujímave, veď prečo by aj bolo však? Aby obe strany mali niečo z tohoto článku, rozdelila som ho do dvoch častí a to: informácie o monitore + outfit. Snáď sa vám Slovákom outfit bude páčiť a začnem sa teraz venovať Čechom. ☺
Príchod do školy sme mali na 7:45. Celý monitor alebo testovanie (hovorte si tomu ako chcete, v princípe je to to isté) sa začínal o 8:00. Dostali sme nejaké úvodné pokyny a o 8:15 sme začali písať matematiku. Áno začali sme matematikou a až potom bola slovenčina. Na každý jeden test sme mali 60 minút. Medzi tým sme mali prestávku, ktorá trvala 20 minút. 
Na monitore (testovaní) sme mohli jesť čokoládu (energia), piť vodu (aby sme náhodou neodpadli) a koniec koncov aj žuvať žuvačku, ale nie ju prežúvať ako kravy. ☺
Matematika spočívala z 20 úloh, z čoho 10 bolo testových (možnosti) a 10 bolo výpočtových. 
Slovenský jazyk spočíval z 25 úloh, z čoho všetky boli testové (možnosti). 
Po slovenskom jazyku, keď sme skončili sme sa mali potichu zobrať, privolať dozor, ktorý nás mal na starosti a museli sme opustiť areál školy. Čiže tým pádom každý skončil inokedy. Na slovenský jazyk som nevyužila všetok čas. Ostal mi ešte nejaký čas , no zbytočne by som tam stvárala v tom teste nejaké hlúposti, keď som si bola svojimi odpoveďami (teda väčšinou) presvedčená. 

A teraz k tomu outfitu. Snažila som sa obliecť, čo najviac pohodlne aby som sa cítila príjemne. 
Mám veľmi rada sukne a keďže je jar, zvolila som si sukňu s takouto krásnou baby modrou farbou. Túto sukňu som si kúpila cez jarné prázdniny v Prievidzi u Vietnamcov za naozaj skvelú cenu (5,50€). 
Do sukni som si zakasala čierne tričko s krátkym a voľnejším rukávom, ktoré mám zo SecondHandu (0,30€). 
Ráno býva chladnejšie a tak som si k tomuto dala tento krásny biely kardigán od Ginatricot a čierne silónky (kúpila som si ich v normálnych potravinách a stáli okolo jedného eura). 
Na nohách mám kvietkované slip – on topánky, ktoré som si kúpila minulý rok (tuším, že tiež takto na jar) v nejakom internetovom obchode, no žiaľ si nepamätám už v ktorom. Stáli ma niečo okolo 20-30€. 
Ako doplnky som zvolila okrovú kabelku so zlatými detailmi a čiernou niťou. Kabelka je značky iHandBag a dostala som ju darom, čiže cenu neviem. 
Celý outfit som zakončila mojím obľúbeným doplnkom – náhrdelníkom. Konkrétne tento náhrdelník je zo stránky Pinkhead.eu. Nájdete ho TU. Ak by ste nad ním uvažovali, nájdete na mojom blogu k nemu recenziu (klik).
Snáď sa vám páčil aj článok a aj outfit. Prajem vám krásny slnečný piatok. ☼

Slováci, ako ste zvládli monitor? Zdalo sa vám to ťažké? ☺
Česi, páči sa vám môj outfit? Čo najradšej na jar nosíte vy? ☺