Každý deň hľadáte na internete nejaký módny doplnok, ktorým priam ohúrite všetkých naokolo, no nedarí sa vám to? Už ďalej nemusíte celé dni stráviť hľadaním na inernete. Našla som pre vás skvelý doplnok, ktorý (snáď) padne do oka každej žene.
A o aký doplnok ide? Ide o náhrdelník, ktorý je bezpochyby neskutočne nádherný.
Zrejme každý jeden pozná stránku Pink Head. Pre tých, ktorý o tejto stránke počujú prvý krát, napíšem vám sem nejaké stručné info o nej.
Je to stránka, na ktorej nájdete všelijaké kabelky, parfémy, peňaženky, doplnky.. Ba dokonca aj oblečenie☺
Ceny na tejto stránke sú myslím si, že prijateľné. Poštovné sa pohybuje od 2,6€ do 5,5€. Ak si nakúpite nad 50€, poštovné neplatíte vôbec.
Doprava môže trvať 10-14 dní, keď si objednáte niečo, čo je len na objednávku. Inak klasicky trvá 2-3 dni, pokiaľ je výrobok na sklade.

Nás ale momentálne zaujíma viac doplnok, ktorý mi z tejto stránky prišiel. Musím uznať, že mi prišiel naozaj veľmi starostlivo zabalený do tejto bublinkovej fólie. Túto fóliu má zrejme každý rád, je to lepšie ako anti – stresová loptička.
Na tom, ako to je starostlivo zabalené je presne vidieť, že sa o svoj tovar naozaj starajú a nenechajú ho k vám odoslať len tak hala – bala.

Určite sa tešíte, ako náhrdelník vyzerá ozajstne, bez fólie. Prikladám vám teda foto a ak vás náhrdelník naozaj veľmi oslovil. Jeho cena je 9,4€, čo nie je až také hrozné. Väčšinou sa bežne stretávam s takýmito a niekedy ešte vyššími cenami pri takýchto doplnkoch ako sú náhrdelníky.

Na tomto náhrdelníku sa mi veľmi páči, že je taký masívnejší a niečím sa odlišuje od iných. Nie je gýčový ako väčšina, ktorú možno nájsť v rozličných obchodoch.
Má viazanie na čiernu stuhu a tým sa odlišuje od tých náhrdelníkov, ktoré sa zapínajú na konci s karabinkou. Mne osobne vyhovuje stužka na viazanie viac, keďže si to môžete všelijako nastaviť podľa hrúbky vášho krku, poprípade podľa toho ako sa vám to najviac páči
Zdola je náhrdelník podložený čiernou látkou, čo je podľa mňa ďalšia výhoda. Obyčajné náhrdelníky môžu púšťať farbu, ktorá vám ostane na oblečení a to je potom naozaj nepríjemné. Nie vždy to totiž ide zmyť. V tomto prípade sa však našťastie niet čoho báť, práve vďaka tomu, že je podložený látkou.
Ďalšia vec, ktorú musím na náhrdelníku vyzdvihnúť, sú tieto kamienky, ktorými je vykládaný. Na náhrdelníku sú ako menšie, tak aj väčšie kamienky. Väčšie kamienky sú slabunko mentolovej a slabunko ružovej farby. V strede náhrdelníka je kamienok v tvare kruhu, ktorý je žltej farby. Menšie kamienky sú bielo – striebornej farby. Vyzerá to dokopy naozaj veľmi zaujímavo a mne osobne sa to veľmi ľúbi.
Veľmi pekne ďakujem spomínanej stránke za poskytnutie produktu k recenzovaniu. ☺
 
Ako sa vám páči tento náhrdelník? Kúpili by ste si ho?:)